Βενετία - Μιλάνο
Λίμνες Λομβαρδίας
Με πτήσεις RYANAIR

Βενετία - Μιλάνο & Λίμνες Λομβαρδίας

Πάσχα '24 | 6 ημέρες

Βενετία - Μιλάνο & Λίμνες Λομβαρδίας

Πάσχα '24 | 6 ημέρες

 

 Στο πρόγραμμα αυτό έχουμε συγκεντρώσει τα σημαντικότερα αξιοθέατα των Βόρειων αυτών περιοχών της Ιταλίας, τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε σε 6 ημέρες. Φροντίσαμε επίσης να υπάρχει χρόνος για να κάνετε τις επισκέψεις που ταιριάζουν σε εσάς, με τη δική μας καθοδήγηση. Με απευθείας πτήσεις και σωστό πρόγραμμα δεν χρειάζεστε κάτι περισσότερο, απλά ετοιμάστε βαλίτσα και καλό ταξίδι...

 

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι γιατί προσφέρουμε:

  • Απευθείας πτήσεις με Ryanair προς Τρεβίζο και επιστροφή από Μπέργκαμο για την αποφυγή περιττών χιλιομέτρων
  • Ιδανικά ωράρια πτήσεων με αναχώρηση πρωί και επιστροφή το μεσημέρι
  • Διαμονή μόνο σε ξενοδοχεία 4*
  • Πλήρες πρόγραμμα περιηγήσεων στις καλύτερες πόλεις της Βόρειας Ιταλίας
  • Δυνατότητα επίσκεψης στο φημισμένο νησί Μπουράνο
  • Επιπλέον και μόνο σε αυτό το πρόγραμμα: λίμνη Κόμο και λίμνη Ματζόρε
  • Καθημερινές προτάσεις για επισκέψεις και δραστηριότητες εκτός προγράμματος
  • Ελληνόφωνο έμπειρο συνοδό

 

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΤΡΕΒΙΖΟ - ΒΕΝΕΤΙΑ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΝ ΜΑΡΚΟ - ΜΑΡΚΟΝ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ‘’ στις 06.55 το πρωί και αναχώρηση με απευθείας πτήση για Τρεβίζο. Μόλις φτάσουμε θα αναχωρήσουμε για το Μέστρε ώστε να επιβιβαστούμε στα καραβάκια και να επισκεφτούμε τη Βενετία, μοναδική και σαγηνευτική, με τα 124 νησιά και τα 438 γεφύρια που δημιουργούν ένα σενάριο χωρίς αντίστοιχο στον κόσμο. Η πόλη - του μεγάλου εξερευνητή Μάρκο Πόλο (που φέτος το 2024, η Βενετία γιορτάζει τα 700 χρόνια από τον θάνατο του), του ελληνοϊταλού ποιητή Ούγκο Φόσκολο, του κωμωδιογράφου Κάρλο Γκολντόνι, του διάσημου εραστή - τυχοδιώκτη και συγγραφέα Καζανόβα, αλλά και των σπουδαίων δασκάλων της ζωγραφικής Τιντορέτο, Μπελίνι, και Τισιάνο, του διάσημου μουσουργού Αντόνιο Βιβάλντι, και πολλών άλλων επιφανών Βενετσιάνων - που ιστορικά χαρακτηρίζεται από τη βυζαντινή παρουσία και τις σχέσεις της με τον αραβικό κόσμο. Η μεγάλη παρουσία και συνεισφορά στην ιστορία της πόλης από το ελληνικό στοιχείο, σηματοδοτείται ανάμεσα στα άλλα και με τον ιστορικό ναό του Αγίου Γεωργίου, την Φλαγγίνειο Σχολή, ένα ελληνικό σχολείο που σήμερα στεγάζει το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών και το Βυζαντινό μουσείο. Όμως η πραγματική ψυχή της Βενετίας βρίσκεται στην αρχιτεκτονική πτυχή της πόλης. Η μνημειώδης Πιάτσα San Marco χαρακτηρίζεται από τη Βασιλική της και το Παλάτι των Δόγηδων που χτίστηκε εξ ολοκλήρου από μάρμαρο της Ίστριας με την διάσημη γέφυρα των Στεναγμών. Το καμπαναριό περιτριγυρισμένο από τις Παλιές και Νέες Προκουράτιε (Επιτροπείες) με τα διάσημα καφέ Φλοριάν από το 1720 και το καφέ Κουάντρι στην αγκαλιά του ‘Ωραιότερου Σαλονιού του κόσμου‘ σύμφωνα με την φράση του κατακτητή της Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Δεν θα παραλείψουμε να περπατήσουμε μέχρι το ωραιότερο σημείο στο Μεγάλο Κανάλι, με τα δεκάδες Παλάτσι γοτθικού-βενετσιάνικου ρυθμού, στην περιοχή που βρίσκεται το αρχιτεκτονικό αριστούργημα του Αντόνιο νταλ Πόντε, την γέφυρα του Ριάλτο. Θα καταλήξουμε στο Σεστιέρε (διαμέρισμα) του Σαν Πόλο και στο σημείο που θεωρείται ότι ιδρύθηκε η Βενετία, το Κάμπο Σαν Τζάκομο με την ομώνυμη εκκλησία, τα πολλά τουριστικά μαγαζάκια, και πολλά τυπικά βενετσιάνικα Μπάκαρι (ένα είδος εστιατορίου - wine bar). Η πόλη των δόγηδων περιμένει να μαγέψει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη που θα βρει λίγο χρόνο για να απολαύσει μια Όμπρα (ποτήρι κρασί) με ένα Τσικέτο (μεζεδάκι) χαλαρώνοντας σε κάποιο πανέμορφο Κάμπο (μεγάλη πλατεία) ή Καμπιέλο (μικρή πλατεία) που συναντά περπατώντας ανάμεσα στα πολυάριθμα Κάλλι (δρομάκια). Μην παραλείψετε μια βόλτα με γόνδολα, του κατεξοχήν βενετσιάνικου συμβόλου, που θα πάρετε από τα δεκάδες σημεία που οι γονδολιέρηδες περιμένουν τους επισκέπτες. Ελεύθερος χρόνος και αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε από την Βενετία για το ξενοδοχείο μας στο Μαρκόν, μια κοινότητα στον ευρύτερο Μητροπολιτικό δήμο της Βενετίας, στην περιοχή του Βένετο, στη βόρεια Ιταλία.

2η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ - ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΕΝΕΤΩΝ - ΜΠΟΥΡΑΝΟ

Παίρνουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για το λιμάνι της Βενετίας, από όπου θα πάρουμε το καραβάκι καθως θα αφιερώσουμε και αυτήν την ημέρα στη Βενετία. Θα περπατήσουμε στην περιοχή του Σεστιέρε του Καστέλο με τα διάσημα ναυπηγεία της Σερενίσιμα, γνωστά ως Αρσενάλε και την πύλη τους με το λιοντάρι του Πειραιά και θα συνεχίσουμε προς την πλατεία του Αγίου Μάρκου κάνοντας μια βόλτα και περνώντας από την περιοχή των καταστημάτων των μεγάλων οίκων μόδας προς το Σεστιέρε της Ακαδημίας με την μεγάλη ομώνυμη ξύλινη γέφυρα στο Μεγάλο Κανάλι. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε ένα απεριτίφ (σπριτζ, ένα βενετσιάνικο ποτό) η να γευματίσετε σε ένα από τα πολλά ιταλικά εστιατόρια της ρομαντικής αυτής πόλης. Μετά τη περιήγηση σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε σε μια προαιρετική εκδρομή στη μυστηριώδη λιμνοθάλασσα των Ενετών για να επισκεφθούμε το πανέμορφο χρωματιστό νησιωτικό σύμπλεγμα του Μπουράνο. Το Μπουράνο είναι ένα σύμπλεγμα τριών νηςιών που βρίσκεται στο βόρειο άκρο της λιμνοθάλασσας της Βενετίας, διάσημο για την κατασκευή δαντέλας και ως η πιο πολύχρωμη πόλη της Ιταλίας. Κόκκινα και κίτρινα, ροζ και μπλε, πράσινα και μωβ: σύμφωνα με έναν μύθο ήταν οι ψαράδες που έβαφαν τα σπίτια τους, για να τα αναγνωρίζουν από μακριά τις μεγάλες περιόδους απουσίας τους λόγω ψαρέματος. Αυτά τα χρώματα έχουν γίνει πλέον το κύριο χαρακτηριστικό του και συγκαταλέγουν αυτό το νησί στις 10 πιο πολύχρωμες πόλεις του κόσμου! Όποιος αποφασίσει να επισκεφτεί το νησί Μπουράνο θα γοητευτεί από τα πολλά χρώματα των σπιτιών και τα πολύχρωμα μπαλκόνια με τα λουλούδια που καθρεφτίζονται στα καταπράσινα νερά των καναλιών, από το στρεβλό καμπαναριό, από την ηρεμία του αλλά και με την ηρεμία που οι ηλικιωμένες κυρίες κεντούν τα αυθεντικά σεμεδάκια του Burano. Αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε όλοι μαζί για το ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα: ΒΕΡΟΝΑ - ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑΣ – ΣΙΡΜΙΟΝΕ - ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ - ΜΙΛΑΝΟ

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο θα αναχωρήσουμε για τη πόλη των ερωτευμένων, τη Βερόνα. Επισκέφτηκες ποτέ ένα μέρος που το ερωτεύτηκες με την πρώτη ματιά; Για εμάς ένα από αυτά τα μέρη είναι αυτή η πανέμορφη πόλη του Βένετο. Το Τσέντρο Στόρικο είναι το ιστορικό κέντρο της πόλης όπου θα δούμε τα διασημότερα αξιοθέατα της: την Αρένα της Βερόνας, αυτό το τεράστιο ρωμαϊκό αμφιθέατρο, τις μεγάλες Πιάτσες με τα αναγεννησιακά παλάτσι και τις φοντάνες, τους πύργους των αριστοκρατικών οικογενειών που ηγεμόνευσαν κατά την μακραίωνη ιστορία της, αλλά και το σπίτι της Ιουλιέτας, της ηρωίδας του Σαίξπηρ και αυτής της αιώνιας ιστορίας αγάπης, Ανάμεσα στα ιστορικά μνημεία και στην θορυβώδη κοσμοπολίτικη αγορά της πόλης ο καθεδρικός ναός και η βασιλική της Αγίας Αναστασίας ξεχωρίζουν. Δίπλα στον ποταμό Αδίγη που σχηματίζει ένα τεράστιο σίγμα βρίσκεται το Πόντε Βέκιο, η παλαιότερη γέφυρα της πόλης με όμορφα καφέ και εστιατόρια για μια στάση για χαλάρωση. Ένα ταξίδι στην πόλη του έρωτα που θα σας μείνει αξέχαστο. Ελεύθερος χρόνος και αναχωρούμε για το μαγευτικό παραλίμνιο Σιρμιόνε. Το Σιρμιόνε είναι ένα από τα πιο δημοφιλή «αξιοθέατα» στη λίμνη του Γκάρντα, με χιλιάδες επισκέπτες να πλημμυρίζουν καθημερινά κάθε γωνιά του για να δουν αυτή τη πανέμορφη γραφική χερσόνησο. Θα δείτε εικόνες του σε κάθε διεθνή τουριστικό κατάλογο πληροφοριών για τη λίμνη Γκάρντα με το κάστρο του 12 αιώνα των Σκαλίτζερι στην είσοδο της παλιάς πόλης, την βίλα της Μαρία Κάλλας, τα ρωμαϊκά ανάκτορα, το Σπήλαιο του Κάτουλλου, τις θέρμες από το ανενεργό ηφαίστειο του όρους Μπάλντο και τις ιδιαίτερες παραλίες του. Έπειτα από μια γεμάτη ημέρα θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο για τον τελικό μας προορισμό, το Μιλάνο και το ξενοδοχείο μας στην πόλη του Cassano d'Adda.

4η ημέρα: ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ - ΜΙΛΑΝΟ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

 Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο θα αναχωρήσουμε για την Λίμνη του Κόμο. Το Κόμο βρίσκεται στα ιταλο-ελβετικά σύνορα στην βόρεια Ιταλία με θέα στο νοτιοδυτικό άκρο της λίμνης της και περιβάλλεται από καταπράσινους λόφους κορυφογραμμών, με αποτέλεσμα το απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο. Αφού σταματήσουμε στο ακρολίμνιο πάρκο για να θαυμάσουμε το μοναδικό τοπίο με το μουσείο Βόλτα σε αρχαιοελληνικό ρυθμό, το μνημείο Life Electric και την Βίλα Όλμο, θα μπούμε στο κέντρο της πόλης. Εκεί θα παρατηρήσετε έναν απίστευτο αριθμό καφέ και καταστημάτων που θα κάνουν την βόλτα αυτή αξέχαστη. Στην Piazza del Duomo, θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό. Η επίσκεψη στον καθεδρικό ναό του Κόμο (Ντουόμο) είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, καθώς η εκκλησία χαρακτηρίζεται από διάφορα αρχιτεκτονικά στυλ ρωμανικού και γοτθικού ρυθμού. Εκεί βρίσκεται και το Broletto (Παλιό Δημαρχείο), που κάποτε φιλοξενούσε δημόσιες συνελεύσεις. Στην συνέχεια μια βόλτα προς την Piazza San Fedele με την ρωμαϊκή βασιλική του 12ου αιώνα, για να χαθείτε στα όμορφα δρομάκια του κέντρου της πόλης. Στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο και αναχωρούμε για το κοσμοπολίτικο Μιλάνο. Η πόλη της τέχνης και της μόδας, η μητρόπολη που δεν σταματά να σε εκπλήσσει με τα μαγευτικά κρυμμένα μυστικά της και με τη νέα πόλη που αναπτύσσεται κάθετα με ουρανοξύστες που μοιάζουν με κρεμαστούς κήπους, σχεδιασμένους με φιλικά για το περιβάλλον πρότυπα. Η πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας μετά από την Ρώμη, έχει μια σπουδαία ιστορία. Από το κάστρο των Σφόρτσα στο ιστορικό κέντρο με τον Ντουόμο, την Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε II και την διάσημη Λυρική Σκηνή της Σκάλας ξετυλίγεται ένα ακόμη κομμάτι της μακραίωνης ιστορίας του. Η βιομηχανική καρδιά της Ιταλίας θα μαγέψει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη με τις υπέροχες βραδιές στα Ναβίλι, την μικρή Βενετία της βραδινής διασκέδασης. Στον πολυσύχναστο δρόμο του Κόρσο Βιτόριο Εμανουέλε θα βρείτε εκατοντάδες καταστήματα και πολυκαταστήματα για τις αγορές σας. Αλλά για να απολαύσετε την υπέροχη θέα στον καθεδρικό του Ντουόμο σας προτείνουμε το Ρουφ Γκάρντεν του πολυτελούς πολυκαταστήματος ΡΙΝΑΣΕΝΤΕ (Rinascente) με τα εστιατόρια και τα μπαρ που διαθέτει. Αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας.

5η ημέρα: ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ - ΣΤΡΕΖΑ - ΜΙΛΑΝΟ

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, είμαστε έτοιμοι για μια ακόμα υπέροχη μέρα με εκδρομή που θα ξεκινήσει από τη λίμνη Ματζόρε και τα πανέμορφα νησιά της. Στη Ματζόρε εκβάλλει ο ποταμός Βερτσάσκα που κατεβαίνει από τις Άλπεις και ενδείκνυται για κολύμπι. Όσον αφορά την κουζίνα, η περιοχή φημίζεται για την γκοργκοντζόλα και το γλυκό ψωμί με ξηρούς καρπούς που ονομάζεται Κρεσεντσίν. Κατευθυνόμαστε προς την κοσμοπολίτικη Στρέζα, ένα φημισμένο, κομψό θέρετρο στις όχθες της λίμνης Ματζόρε. Επίσκεψη, χρόνος ελεύθερος για βόλτες και καφέ. Όσοι επιθυμούν μπορούν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο με μια προαιρετική βόλτα-κρουαζιέρα στα κοντινά νησιά της οικογένειας Μπορομέο στο λεγόμενο αρχιπέλαγος των Μπορομέο, πρώτα στο νησί των Ψαράδων με τα τουριστικά μαγαζάκια, μπαρ και εστιατόρια και μετά στο νησί Ίζολα Μπέλλα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε εξωτερικά το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπορομέο (Βορομαίων) του 17ου αιώνα, με τους καταπληκτικούς βαθμιδωτούς κήπους και την εξαιρετική θέα. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για το Μιλάνο όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο στο ιστορικό κέντρο και στον διάσημο εμπορικό δρόμο Corso Vittorio Emanuele όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στα καταστήματα του και να ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις στη μόδα και το design. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 Τελευταία μας μέρα, παίρνουμε πρωινό στο ξενοδοχείο και κατευθυνόμαστε προς το Μπέργκαμο και το αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Όσες φορές κι αν κάναμε αυτό το ταξίδι, εκτός από τις έντονες εικόνες κι εμπειρίες που ζήσαμε, δημιουργήθηκαν και πολύ δυνατές φιλίες. Σίγουρα, κανείς από εμάς δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στην καθημερινότητά του με ευκολία!

Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα, κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Τιμοκατάλογος: 

  • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
  • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο: Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Τιμή παιδιού: Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. 
  • Τιμή μονόκλινου: Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου.
  • Βρέφος έως 2 ετών: Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς..
  • Σύνολο φόρων: Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις 

Διατροφή:

  • Πρωινό: Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημιδιατροφή: Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά 
  • Πλήρης διατροφή: Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
  • All inclusive: Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα 
  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης.
  • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις - εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν.
  • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας. 
  • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη. 
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
  • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή. 
  • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση.

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας στο σύνδεσμο Όροι συμμετοχής σε ταξίδι

 

Antony Palace Hotel 4*

   

Το Antony Palace στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό στρογγυλό κτίριο σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας και απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από τον σιδηροδρομικό σταθμό Gaggio. Το ξενοδοχείο παρέχει δωμάτια διακοσμημένα σε όμορφο βενετσιάνικο στιλ τα οποία διαθέτουν διαθέτουν μεγάλο μαρμάρινο μπάνιο. Όλα περιλαμβάνουν τηλεόραση LCD με δορυφορικά κανάλια και δωρεάν internet υψηλής ταχύτητας. Παρέχεται επίσης δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του κτιρίου. Τα εστιατόρια Bacaro Rosso και Fortuny προσφέρουν κλασική ιταλική κουζίνα και σπεσιαλιτέ από το Βένετο. Σερβίρεται πλούσιος μπουφές πρωινού με φρέσκα φρούτα, κρουασάν και κέικ.

Κορυφαία τοποθεσία: με υψηλή βαθμολογία από πρόσφατους επισκέπτες (8,4)
Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8,3 για ταξίδι δύο ατόμων.

 

B&B HOTEL Park Hotel Cassano 4*

   

Το Cassano βρίσκεται κοντά στην πόλη του Cassano d'Adda, ανάμεσα σε Μπέργκαμο και Μιλάνο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονη επίπλωση και προσεκτικά σχεδιασμένο φωτισμό. Κάθε δωμάτιο διαθέτει αυτόνομο κλιματισμό και πλήρως εξοπλισμένο ιδιωτικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν internet. Το Park Hotel Cassano προσφέρει στους επισκέπτες μια σειρά από ανέσεις στα δωμάτια όπως μίνι μπαρ και γραφείο. Καθημερινά σερβίρεται πλούσιος μπουφές πρωινού με φρέσκα φρούτα και βιολογικά προϊόντα. Το ξενοδοχείο προσφέρει 24ωρη υποδοχή, ρεσεψιόν και υπηρεσία δωματίου, ώστε η επίσκεψή σας να είναι ακόμα πιο ευχάριστη. Το κατάλυμα διαθέτει επίσης γυμναστήριο και lounge. Επιπλέον αν σας αρέσουν τα ιταλικά εστιατόρια, το Park Hotel Cassano βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στα Vecchio Fiume, Osteria Barabitt και Pane & Co Bistrò.

ΒΕΝΕΤΙΑ
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

02 Μαϊ 2024
6 ημέρες ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* - Πρωινό
695,00 €
595,00 €
885,00 €
SOLD OUT
Σύνολο φόρων: 145,00 €