Aκτές Ιονίου – Αχέροντας

3 Ημέρες

Εκδρομή στις Ακτές Ιονίου – Πηγές Αχέροντα

 

Αν σου αρέσουν τα activities, τότε raise your hand! Αν θέλεις να τις κάνεις με το πιο τρελό παρεάκι, τότε ετοίμασε τη βαλίτσα σου για να φύγεις για ένα αξέχαστο τριήμερο με το World Party Traveller! Σε ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη της Ελλάδας θα θαυμάσουμε το μοναδικής ομορφιάς τοπίο κάνοντας κανό και rafting στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού Αχέροντα, θα κάνουμε πεζοπορία σε ιστορικά μονοπάτια, θα γλεντήσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε σε μια παραδοσιακή βραδιά, θα διαγωνιστούμε σε challenges, θα αναδείξουμε τις φωνητικές μας ικανότητες στο World Party Song Contest, μα πάνω από όλα θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα! Αν όμως είσαι solo και η παρέα δεν ακολουθεί.. μη μασάς! Έλα μαζί μας κι εκεί να είσαι σίγουρος ότι θα γνωρίσεις τα πιο yolo άτομα!

Ημέρα 1η, 11 Ιουνίου | Αναχώρηση – Νεκρομαντείο – Σούλι – Traditional pie workshop Ηπειρώτικη βραδιά – Games – Song contest

 
Το μέρος εκκίνησής μας για πολλούς από εσάς είναι ήδη γνωστό γιατί μας έχετε ακολουθήσει σε πολλές από τις τριήμερες εξορμήσεις μας! Ύστερα από μια μαγική διαδρομή μέσα από περιοχές μοναδικής ομορφιάς θα φθάσουμε στο Νεκρομαντείο κοντά στην αποξηραμένη σήμερα Αχερουσία λίμνη. Ένας… μυστικιστικός τόπος, χώρος λατρείας των Θεών του Κάτω Κόσμου, όπου έφθαναν εκεί άνθρωποι που ήθελαν να ζητήσουν συμβουλές από τις ψυχές των νεκρών τους. Σειρά έχει το ιστορικό Σούλι όπου θα κάνουμε μια μικρή περιήγηση, λίγο πριν συναντηθούμε με μια αυθεντική Σουλιώτισσα, η οποία θα μας μάθει όλα τα μυστικά για να φτιάχνουμε πεντανόστιμη ηπειρώτικη πίτα! Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε προς το ξενοδοχείο για να τακτοποιηθούμε και να ξεκουραστούμε. Το βράδυ θα γνωριστούμε μεταξύ μας καλύτερα σε μια παραδοσιακή βραδιά άφθονη σε φαγητό, χορό, τραγούδι και τρελή διάθεση! Κι αφού έχουμε ξεπεράσει τις πρώτες ντροπές… έφτασε η ώρα να βγάλετε από μέσα σας τον καλλιτέχνη που κρύβατε τόσο καιρό μέσα σας και να συμμετέχετε στον World Party Song Contest! Από όπερα μέχρι.. βαρύ ελληνικό ρεπορτόριο, είναι δική σου η απόφαση ποιο τραγούδι θα είναι αυτό που θα σε αναδείξει ως τον επόμενο αστέρα του ελληνικού ή διεθνούς πενταγράμμου!

Ημέρα 2η, 12 Ιουνίου | Rafting – Κανό – River horse riding – Τοξοβολία – Πεζοπορία – Ποδηλασία – Ισορροπία – Διελκυνστίδα – Παραπέντε – Clubbing

Η σημερινή ημέρα θα είναι full από δραστηριότητες και challenges! Δραστηριότητες σε ένα μέρος που η πανέμορφη φύση θα μας συνεπάρει! Στον Αχέροντα ποταμό που είναι παγκοσμίως γνωστός από την αρχαιότητα ως ο ποταμός των ψυχών ξεκινάμε μια υπέροχη διαδρομή στα κρυστάλλινα νερά του κάνοντας rafting ή κανό. Η διαδρομή από τη γέφυρα της Γλυκής είναι σύντομη και εύκολη για τον καθένα, ωστόσο είναι ιδανική για να πάρουμε μια πρώτη γεύση από την ομορφιά της περιοχής! Στη συνέχεια, θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία… καβάλα στ’ άλογο! Σε μια διαδρομή που περνάει μέσα στο κατάφυτο δάσος και καταλήγει στις πηγές του Αχέροντα θα καλπάσουμε μέσα στα διάφανα νερά του ποταμού, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το μαγευτικό τοπίο. Όπως καταλάβατε δεν θα είναι μια συνηθισμένη ιππασία, αφού τα άλογα θα μας οδηγήσουν μέσα στο ποτάμι! Και οι δραστηριότητες φυσικά δεν τελειώνουν εδώ! Ετοιμάζουμε τόξα και βέλη γιατί έχουμε να πετύχουμε έναν.. στόχο! Όποιος βέβαια ανακηρυχθεί Ρομπέν των Δασών, θα ανταμειφθεί με το World Party Traveller βραβείο! Και για τους λάτρεις της πεζοπορίας, εδώ είμαστε στο στοιχείο μας! Στο φαράγγι του Αχέροντα θα περπατήσουμε το μονοπάτι που χρησιμοποιούσαν οι Σουλιώτες κατά την Τουρκοκρατία. Μια διαδρομή βατή για όλους που σίγουρα ο καθαρός αέρας θα μας αναζωογονήσει! Όσοι είστε πιο.. σκληροτράχηλοι κι αντέχετε το κρύο, μπορείτε να  περπατήσετε μέσα από το ποτάμι μέχρι τις πηγές, αλλιώς θα επιλέξετε την εύκολη… οδό που είναι να περπατήσετε δίπλα στο ποτάμι μέχρι τη σκάλα της Τζαβέλαινας. Για όσους όμως είναι  πιο πολύ της.. “ορθοπεταλιάς”, τότε θα διασχίσουμε με  τα mountain bikes ένα υπέροχο μονοπάτι, απολαμβάνοντας την καταπράσινη φύση! Πολύ κοντά στην περιοχή, εφόσον το επιτρέψει ο καιρός τα πιο “extreme” τυπάκια, μπορείτε να δείτε τη θέα από ψηλά, κάνοντας παραπέντε, γνωστό κι ως αλεξίπτωτο πλαγιάς! Έφτασε όμως η στιγμή για τα σπουδαία και τρανά μας challenges! Για αρχή, θέλουμε να δούμε στο σχοινί ισορροπίας το πόσο.. ανισόρροποι είστε! Αργότερα, θα δοκιμαστούμε σε άλματα, φιγούρες και τούμπες στο τραμπολίνο, ενώ για το τέλος έχουμε τον πασίγνωστο πλεόν διαγωνισμό διελκυνστίδας! Σας το είχαμε πει ότι αυτή η μέρα θα είναι γεμάτη και το εννοούσαμε! Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για λίγη ξεκούραση, γιατί το βράδυ μας περιμένει μια party βραδιά! Αφού λοιπόν ντυθούμε, βάλουμε φρου φρου κι αρώματα πηγαίνουμε για clubbing!

Ημέρα 3η, 13 Ιουνίου | Beach Bar – Beach soccer – Beach games – Party – Επιστροφή

Ως γνωστά party animal, σήμερα κατευθυνόμαστε προς το πιο γνωστό beach bar της περιοχής , για να υποδεχτούμε κάπως έτσι την έναρξη του καλοκαιριού. Φορέστε μαγιό, σορτσάκια και αντιηλιακό, γιατί θα κάνουμε βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου. Εδώ θα παίξουμε beach soccer, αλλά και πολλά beach games και challenges. Άραγε έχετε παίξει ποτέ “μήλα”  ή “ψείρες” με πολλά άτομα; Εμείς το έχουμε δοκιμάσει και είναι τέλειο! Ύστερα λοιπόν από μια καλή δόση ήλιου, χορού, διασκέδασης και παιχνιδιών παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Και αν είσαι solo, έλα όπως είσαι! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή διάθεση. Εμείς θα φέρουμε την παρέα! Θα επιστρέψουμε Αθήνα και Θεσσαλονίκη περίπου στις 10 μμ.

Team Leader

The best as always!

Όπως σε κάθε μας ταξίδι, έτσι κι εδώ κατά τη διάρκεια όλου του τριημέρου μας, θα έχουμε μαζί μας και τον πιο fun  team leaders! Αυτός είναι που θα μας κάνει όλους, από κάθε μέρος της Ελλάδας, μια παρέα. Αν μάλιστα είσαι solo traveller, ακόμα καλύτερα! Θα γίνεις αμέσως κι εσύ ένα με την παρέα μας!

 

 


-Hπειρωτική βραδιά
-Song Contest
-River Rafting
-Τοξοβολία
-Πεζοπορία στον Αχέροντα
-Pie Workshop
-Διελκυστίνδα στο ποτάμι
-Κανό
-Trekking
-Παραπέντε

-Κανό 20€
-Trekking 20€
-Παραπέντε 75€
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συμμετοχές στις δραστηριότητες δηλώνονται κατά την εγγραφή σας στην εκδρομή και εξοφλούνται πριν την αναχώρηση.

-Τιμές κατ’ άτομο:
Solo Traveller: 150€ (διαμονή σε δίκλινο ή τρίκλινο)
Σε δίκλινο: 150€ 
Σε τρίκλινο: 150€
Σε τετράκλινο: 140€
Σε μονόκλινο: 195€
No bus: -30€ στις παραπάνω τιμές, σύμφωνα με τη διαμονή που θα επιλέξετε
 
Πληρωμή μέσω κατάθεσης / χρεωστικής, πιστωτικής κάρτας.
30€ προκαταβολή (στην περίπτωση της κατάθεσης).
Εξόφληση του ταξιδιού 10 μέρες πριν την αναχώρηση.

Περιλαμβάνονται
-Διαμονή για 2 διανυκτερεύσεις στη Γλυκή Θεσπρωτίaς
-Πρωινό
-Δείπνο – Hπειρωτική βραδιά το 1ο βράδυ
-Μεταφορές με World Party λεωφορεία
-Song Contest
-River Rafting
-Ιππασία
-Τοξοβολία
-Πεζοπορία στον Αχέροντα
-Τeam Leaders
-Pie workshop
-Ταξιδιωτική ασφάλιση

 

ΔΕΝ Περιλαμβάνονται
-Ο νέος φόρος διαν/σης στα ξενοδοχεία, 0,50€ ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση (πληρωμή στη reception)
-To κόστος των προαιρετικών δραστηριοτήτων
-Οι είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

Αναχώρηση
Αθήνα: Σύνταγμα: 06:00
Θεσσαλονίκη:Λευκός Πύργος: 07:00

Επιστροφή
Αργά το βράδυ, περίπου στις 22:00.