Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σόφια 03 – 04/10

Σόφια, εκπαιδευτικό ταξίδι
Το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι για τη σαιζόν διοργάνωσε Στη Σόφια η εταιρία μας. Η Σόφια που έχει καταφέρει να μεταμορφώσει το ιστορικό της κέντρο και να αποκτήσει ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, αποτελεί για τους Βορειοελλαδίτες μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα ολιγοήμερο citybreak. Και αυτό γιατί είναι κοντά και προσφέρει άνεση και πολυτέλεια, σε πολύ χαμηλό κόστος. Συμμετείχαν περισσότερα από 50 στελέχη τουριστικών γραφείων από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Λάρισα και το Βόλο.

Στη σύντομη διαμονή στη Βουλγάρικη πρωτεύουσα, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τα σημαντικότερα αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου της πόλης & να επισκεφτούμε τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται η εταιρία μας.

Η διαμονή του γκρουπ των τουριστικών πρακτόρων έγινε όπως κάθε χρόνο, στο πιο κεντρικό πεντάστερο ξενοδοχείο της Σόφιας, στο Sofia Hotel Balkan (πρώην Sheraton) που είναι ελληνικών συμφερόντων. Ο νέος διευθυντής του ξενοδοχείου Λεωνίδας Τσαγκάρης φρόντισε τα πάντα για μια άψογη φιλοξενία. Φυσικά όπως συμβαίνει σε κάθε εκπαιδευτικό ταξίδι του Athos, οπουδήποτε και αν είναι αυτό, το πρόγραμμα περιελάμβανε και έντονη νυχτερινή διασκέδαση, στα καλύτερα κλαμπ της Σόφιας.

Την αποστολή συνόδεψαν ο ιδιοκτήτης του γραφείου Βελισσάριος Χωρινος, ο υπεύθυνος των συνεργατων Σάββας Βαρικιάν και ο εξαιρετικός αρχηγός Μιχάλης Μπάκας

Photo gallery