Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σαντορίνη 14 – 16/06/14

Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σαντορίνη στις 14 – 16/06 διοργάνωσε η εταιρία μας για τουρ.πράκτορες από τη Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βέροια, Νάουσα, Κατερίνη, Μουδανιά, Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Βόλο, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Δράμα, Κιλκίς, αλλά και για 2 συνεργάτες από τα Σκόπια, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε Ελληνικούς προορισμούς. Οι τουριστικοί πράκτορες επισκέφτηκαν τα ξενοδοχεία που έχει επιλέξει το Athos Hellas για τα πακέτα των 3-8 ημερών που προσφέρει, ξενοδοχεία που απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια αλλά και σε διαφορετικά θέρετρα του νησιού, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες και τα γούστα των πελατών. Οι τουριστικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να φωτογραφήσουν τα υπέροχα τοπία του μοναδικού σε ομορφιά νησιού, τα κατάλευκα κυκλαδίτικα σπίτια και φυσικά να διασκεδάσουν. Επιπλέον, στο ξενοδοχείο «Ορίζοντες» έγινε αναλυτική παρουσίαση των καλοκαιρινών προγραμμάτων από τα στελέχη του Athos Hellas και  τον ιδιοκτήτη κ.Παπαδόπουλο Χρήστο. 

Σχετικά με την παρουσία των δύο ταξιδιωτικών πρακτόρων από τα Σκόπια, ο συνιδιοκτήτης του Athos Hellas Βελισάριος Χωρινός,δήλωσε:

« Tα τελευταία χρόνια έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τα Ελληνικά νησιά από τουριστικά γραφεία των Σκοπίων, το οποίο στην ουσία μεταφράζεται σε ελεύθερη μετάβαση από τα Σκόπια προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», και από εκεί και πέρα εντάσσονται στα δικά μας γκρουπ, και στη συνέχεια μεταβαίνουν όλοι μαζί στα Ελληνικά νησιά. Η δυνατότητα των γραφείων από τα Σκόπια, να δημιουργήσουν δικά τους πακέτα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Για αυτό και αναζητούν έτοιμα πακέτα από Ελληνικά γραφεία, και σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η δική μας συνεργασία με συγκεκριμένο γραφείο των Σκοπίων, όπου και καλέσαμε δύο εκπροσώπους τους για να δουν από κοντά το προϊόν. Ήδη έχουμε ξεκινήσει πωλήσεις και υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για κρατήσεις. Ανάλογες συνεργασίες μπορούν να γίνουν στο μέλλον με Αλβανία και Βουλγαρία, αφού δεν έχουν βάλει δικά τους τσάρτερ, και πρέπει να χρησιμοποιήσουν αναγκαστικά το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.»

Η μετάβαση στην Σαντορίνη, έγινε τα φτερά με την Astra Airlines..

Την αποστολή συνόδεψαν οι ιδιοκτήτες κ.Παπαδόπουλος Χρήστος και Βελισσάριος Χωρινός, καθώς και ο υπεύθυνος υποστήριξης πρακτόρων Σάββας Βαρικιάν.

Photo gallery