Ανατολική Ρωμυλία - Ηλιόλουστη Ακτή

Οδική εκδρομή στην Ανατολική Ρωμυλία και την Ηλιόλουστη Ακτή

Αγίου Πνεύματος '24 | 4 ημέρες

Ανατολική Ρωμυλία - Ηλιόλουστη Ακτή

Αγίου Πνεύματος '24 | 4 ημέρες

 

Ένα κομμάτι της γειτονιάς μας που πρέπει να γνωρίσετε!

Η μυρωδιά της θάλασσας, το μικρό κομμάτι της ησυχίας, τα μικροσκοπικά δρομάκια και τα χαμογελαστά μάτια σας καλωσορίζουν… Το Μπουργκάς, η Μεσημβρία, και η Αγχίαλος θυμίζουν την παρουσία του Πολιτισμού μας και σε αυτή την γειτονιά των Βαλκανίων. Σε αυτό το οδοιπορικό στην ακτογραμμή της Μαύρης θάλασσας θα δείτε ωραία αξιοθέατα, μέρη που δεν περιμένατε να είναι τόσο κοντά και τόσο όμορφα, θα γευτείτε τη γαστρονομία της περιοχής, θα μείνετε σε ένα καλό ξενοδοχείο 4* στην ιδανική για την εποχή περιοχή, την ηλιόλουστη Ακτή και θα γνωρίσετε την πλούσια κατά κύριο λόγο ελληνική ιστορία της περιοχής. Μπορείτε να κάνετε κράτηση και ένα υπέροχο 4ήμερο ταξίδι στη γειτονική μας χώρα σας περιμένει….

 

Ελάτε μαζί μας στην Ανατολική Ρωμυλία γιατί προσφέρουμε :

 • Το πληρέστερο - ανανεωμένο πρόγραμμα με επισκέψεις που παραλείπονται σε άλλα προγράμματα αλλά είναι σημαντικές
 • Διανυκτέρευση στην ιδανική περιοχή για την εποχή, την Ηλιόλουστη Ακτή της Μαύρης Θάλασσας
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο Premium Inn 4* της γνωστής παγκόσμιας αλυσίδας Best Western 
 • Δυνατότητα επιλογής της διατροφής σας, με πρωινό ή ημιδιατροφή 
 • Πολυτελές, άνετο και ειδικά κλιματιζόμενο λεωφορείο
 • Εμπειρία και εξειδίκευση στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας…εδώ και 3 δεκαετίες μας εμπιστεύεται ο μεγαλύτερος αριθμός ταξιδιωτών.

 

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΣΥΝΟΡΑ – ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ (SUNNY BEACH)

 

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Είσοδος στην Βουλγαρία και διασχίζοντας μια όμορφη φυσική διαδρομή θα φτάσουμε στην Μαύρη Θάλασσα, και στον ιστορικό χώρο Nessebar (Μεσήμβρια), ή όπως συχνά αναφέρεται «το μαργαριτάρι της Μαύρης Θάλασσας». Συνεχίζουμε για έναν από τους εξέχοντες τουριστικούς προορισμούς και λιμάνι το θέρετρο Sunny Beach (Ηλιόλουστη Ακτή). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ  - ΒΑΡΝΑ - ΜΟΝΗ ΑΛΑΤΖΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την μέρα μας με επίσκεψη στην Μεσήμβρια, μια πλούσια πόλη – μουσείο, με αφθονία ιστορικών κτιρίων, η οποία  ώθησε την UNESCO να τη συμπεριλάβει στον κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς το 1983. Λέγεται ότι είναι η πόλη με τον μεγαλύτερο κατά κεφαλήν αριθμό εκκλησιών. Σήμερα, συνολικά σαράντα εκκλησίες κατάφεραν να επιβιώσουν στην περιοχή της πόλης.  Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και κατευθυνόμαστε προς την πόλη της Βάρνας η οποία αποτελεί σημαντικό λιμάνι στα ανατολικά της χώρας. Είναι γνωστή και ως ”Η Θαλάσσια Πρωτεύουσα” ή ”Η Καλοκαιρινή Πρωτεύουσα” της Βουλγαρίας. Η πόλη πήρε το όνομα Στάλιν από το 1949 έως το 1956. Θα έχουμε περιήγηση στη μονή Αλατζά (XII —XIV) η οποία χτισμένη ολόκληρη μέσα σε βράχο αποτελεί έναν από τους πιο συχνά επισκεπτόμενους τουριστικούς χώρους. Τον Μεσαίωνα ήταν κατοικία ασκητών, ενώ σήμερα εξακολουθεί να προσελκύει τους θαυμαστές της ιστορίας και του μυστικισμού. Στη Βάρνα θα δούμε τη Μητρόπολη, το δραματικό θέατρο και το Ενυδρείο. Ελεύθερος χρόνος στην αγορά και την υπέροχη παραλία για φαγητό και βόλτα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην περιοχή.

3η ημέρα: ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε για την Αγχίαλο. Εκεί θα επισκεφθούμε την Μονή του Αγ. Γεωργίου με εξαιρετικά σπάνιες εικόνες. Συνεχίζουμε για την πόλη του  Μπουργκάς, ή Πύργος. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Βουλγαρική Ακτή και η τέταρτη μεγαλύτερη στη Βουλγαρία, μετά τη Σόφια, τη Φιλιππούπολη και τη Βάρνα. Αποτελεί σημαντικό βιομηχανικό, συγκοινωνιακό, πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο.  Περιβάλλεται από τις λίμνες του Μπουργκάς που φιλοξενούν αρκετές εκατοντάδες είδη πτηνών. Τμήμα της πόλης αποτελεί το Νησί της Αγίας Αναστασίας. Στον χρόνο μας στην πόλη, θα θαυμάσουμε αρκετά μνημεία και αξιοθέατα όπως το Περιφερειακό Ιστορικό Μουσείο, το Μουσείο Φύσης και Επιστήμης, την Ρωμαϊκή πόλη του Ντεβέλτουμ, τα Ρωμαϊκά και μεσαιωνικά λουτρά Ακουα Καλίντε, το Θαλάσσιο Καζίνο, το σύγχρονο κτίριο της Όπερας του Μπουργκάς που στεγάζει δύο μεγάλα μουσικά ιδρύματα της πόλης, την Κρατική Όπερα και τη Φιλαρμονική. Επίσης θα δούμε τον Θαλάσσιο Κήπο, ένα δημοτικό πάρκο που κατασκευάστηκε το 1910 από τον τότε αρχικηπουρό της πόλης, καθώς και αρκετές εκκλησίες και μοναστήρια. Θα έχουμε στη συνέχεια ελεύθερο χρόνο και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ  - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας και βεβαιωθούμε ότι δεν «ξεχάσαμε» κάτι στα δωμάτιά μας, αναχωρούμε για την πόλη μας. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή, φτάνουμε το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη. Θα έχουμε μια σύντομη στάση για καφεδάκι ή φαγητό και καταλήγουμε το βράδυ στον προορισμό μας με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Τιμοκατάλογος : 

 • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
 • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο : Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
 • Τιμή παιδιού : Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. 
 • Τιμή μονόκλινου : Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου.
 • Βρέφος έως 2 ετών : Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς..
 • Σύνολο φόρων : Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις 

 

Διατροφή :

 • Πρωινό : Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
 • Ημιδιατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά 
 • Πλήρης διατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
 • All inclusive : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα 

 

 • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης.
 • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις - εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν.
 • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας. 
 • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη. 
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
 • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή. 
 • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση.

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας στο σύνδεσμο Όροι συμμετοχής σε ταξίδι

ΡΩΜΥΛΙΑ
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

21 Ιουν 2024
4 ημέρες BEST WESTERN 4* SUP. - Πρωινό
235,00 €
99,00 €
295,00 €
4 ημέρες BEST WESTERN 4* SUP. - Ημιδιατροφή
265,00 €
99,00 €
340,00 €