Παρουσίαση Καλοκαιρινών προγραμμάτων 2015

Την Τετάρτη 10/06 στο ξενοδοχείο ELECTRA PALACE πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρουσίαση των καλοκαιρινων προγραμμάτων μας.

Οι επιλογές ποικίλλουν και περιλαμβάνουν δημοφιλείς και πολλά υποσχόμενους προορισμούς, με τεράστια γκάμα καταλυμάτων, ώστε να πληρούν κάθε οικονομική δυνατότητα. Οι ιδιοκτήτες Χρήστος Παπαδόπουλος, Βελισσάριος Χωρινός και Χρήστος Φυντικάκης και οι συνεργάτες τους υποδέχτηκαν ταξιδιωτικούς πράκτορες από τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα παρουσιάζοντας τους τα επτά φετινά θεματικά έντυπα.

Για εξωτερικό προτείνονται οι κλασσικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, επαναφέρεται ο «γύρος Σκανδιναβίας», ενώ προσφέρεται απευθείας πτήση με την Astra airlines για Σμύρνη και Σικελία. Για το εσωτερικό η νησιωτική Ελλάδα παίρνει το μεγάλο μερίδιο, με εξέχοντα νησιά, Σαντορίνη, Μύκονο, Ρόδο και Χανιά. Δυναμικά μπαίνει στο χάρτη, όπως ανέφερε και ο Βελισάριος Χωρινός, η περιοχή της Ικαρίας με απευθείας πτήση.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από όλους τους ομιλητές στην διαμόρφωση του προγράμματος, ώστε κάθε αναχώρηση να είναι εγγυημένη και χωρίς αναβολές. Το σημαντικότερο σημείο της βραδιάς ήταν η αξιοπιστία τιμής. Η εταιρία μας έχει κάνει κρατήσεις αεροπορικές και ξενοδοχείων για όλους τους προορισμούς και όλες τις προγραμματισμένες ημερομηνίες, θέτοντας εκτός ανταγωνισμού το διαδίκτυο, καθώς διαθέτει τις καλύτερες τιμές. Για του λόγου το αληθές παρουσιάστηκαν στοιχεία σύγκρισης τιμών για τρία πακέτα διακοπών πρακτορείου και τιμών διαδικτύου.

Η βραδιά έκλεισε με καλό κρασί και την πρόποση για ένα γεμάτο καλοκαίρι!

Photo gallery