Λονδίνο - Κάστρο Windsor

Λονδίνο - Κάστρο Windsor

Καλοκαίρι '24 | 6 ημέρες

Λονδίνο - Windsor Castle

Καλοκαίρι '24 | 5 ημέρες

 

Η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Είναι μια πόλη που σίγουρα θα σας συναρπάσει. Κάθε εποχή του χρόνου είναι μαγική για αυτό θα βρείτε αμέτρητους ταξιδιώτες από κάθε σημείο του πλανήτη. Εμείς έχουμε εξασφαλίσει για εσάς αεροπορικές θέσεις σε χαμηλές τιμές μόνο με απευθείας πτήσεις, ξενοδοχείο στη καρδιά του Λονδίνου με καλή σχέση ποιότητας-τιμής, επισκέψεις-ξεναγήσεις στα σημαντικότερα αξιοθέατα και έναν ιδανικό “τοπικό φίλο” μόνιμο κάτοικο Λονδίνου. Εσείς απλά χαλαρώστε και απολαύστε την μοναδική πρωτεύουσα με τον καλύτερο τρόπο...

 

   Ταξιδέψτε μαζί μας στο Λονδίνο γιατί προσφέρουμε:

  • Μόνο απευθείας πτήσεις με ιδανικά ωράρια πτήσεων Ryanair
  • Διαμονή στο κέντρο του Λονδίνου, στο Hyde Park και στο Tower Bridge στο ξενοδοχείο Novotel
  • Δωμάτια και για οικογένειες στο ξενοδοχείο Novotel 
  • Πλήρες πρόγραμμα ξεναγήσεων με επιπλέον επίσκεψη στο WINDSOR CASTLE 
  • ΔΩΡΟ νυχτερινή περιήγηση στα φωταγωγημένα αξιοθέατα της πόλης 
  • Χρόνος για επισκέψεις της αρεσκείας σας με την καθοδήγηση του τοπικού μας φίλου
  • Έλληνα επίσημο τοπικό ξεναγό, μόνιμο κάτοικο Λονδίνου 

 

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ - ΛΟΝΔΙΝΟ - BY NIGHT

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” στις 10:45 το πρωί και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αγγλίας. Άφιξη στο Λονδίνο και γνωριμία με τον ξεναγό μας, τον “τοπικό φίλο” που χρειάζεσαι σε κάθε ταξίδι! Στο δρόμο για το ξενοδοχείο θα κάνουμε μια πρώτη γνωριμία με συνοικίες της πολης που μεσολαβούν μεταξύ του αεροδρομίου και του ξενοδοχείου μας.
Αφού περάσουμε πάνω από τον ποταμό Τάμεση, διασχίσουμε την γέφυρα με την υπέροχη θέα και την πλατεία του Κοινοβουλίου θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας. Αργότερα το βράδυ ελάτε μαζί μας σε έναν περίπατο στις κεντρικότερες γειτονιές της πόλης όπως το Covent Garden, το Soho και οι εμπορικοί δρόμοι Regent. Θα περάσουμε από το Piccadilly Circus που αποτελεί μία από τις πιο πολυσύχναστες πλατείες του Λονδίνου και θα καταλήξουμε στο φημισμένο Σόχο, μια περιοχή που δίνει εδώ και δεκαετίες τον παλμό της νυχτερινής διασκέδασης. Πρόκειται για ένα μέρος που προκαλεί με τα διάσημα κόκκινα φώτα του να στολίζουν την ετερόκλητη συνοικία του Λονδίνου. Μετα την πρώτη γνωριμία με την πόλη και μια κλασική βρετανική βραδιά στην καρδιά της αγγλικής πρωτεύουσας θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

 

Παίρνουμε το πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για μια πανέμορφη περιήγηση στο Λονδίνο ξεκινώντας από το φημισμένο Kensington, το Knightsbridge και τα περίφημα Harrods. Συνεχίζουμε διασχίζοντας το πολυσύχναστο σταυροδρόμι της Ευρωπης, το Hyde Park Corner και περνώντας από το παλάτι Buckingham, το Αββαείο του Ουέστμινστερ και την πλατεία των κοινοβουλίων, με τον περίφημο ωρολόγιο πύργο, Big Ben, θα απολαύσουμε την αριστοκρατική και επιβλητική υπόσταση της Βρετανικής πρωτεύουσας. Το London Eye, το City του Λονδίνου, οι ουρανοξύστες της ανατολικής πλευράς, με το ψηλότερο κατασκεύασμα της Δυτικής Ευρώπης, το Shard of Glass, θα μαγνητίσουν τα βλέμματα μας. Για τη συνέχεια, μια ακόμη πλευρά του μεσαιωνικού αλλά και βικτωριανού Λονδίνου, ο περίφημος Πύργος του Λονδίνου και οι γέφυρες Tower Bridge και London Bridge. Θα κλείσουμε την πρώτη μας γνωριμία με την πρωτεύουσα της Βρετανίας με επίσκεψη στο Βρετανικό μουσείο, τρίτο σημαντικότερο στον κόσμο, όπου εκτίθενται και τα μάρμαρα του Παρθενώνα, τα οποία αποτελούν το 50% περίπου του συνόλου του γλυπτού διακόσμου του Παρθενώνα που σώζεται σήμερα. Στη συνέχεια θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος και αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο.

Το βραδυ προτείνουμε να πιείτε μια μπύρα στην βικτωριανη παμπ Lyceum Tavern στο βρετανικό μουσείο, ή στο ατμοσφαιρικό bistrot restaurant Neptune με τα υπέροχα θαλασσινά ή να πάρετε δείπνο σε κάποιο από τα υπέροχα art deco μικρά εστιατόρια του Covent Garden οπως το Balthazar ή το Tuttons η ακόμη και το καλύτερο καφέ της πόλης το Delaney στο Aldwych. Απολαύσετε ένα κοκτέιλ στο roof garden του Me London ή ένα από τα περίφημα cocktails του Dandelyan στο Sea Containers σε μια από τις πιο φαντασμαγορικές όχθες του Τάμεση.

3η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ - ΓΚΡΙΝΟΥΙΤΣ 

 

Αγγλικό πρόγευμα σε μπουφέ και έχετε όλη την ημέρα στη διάθεσή σας να γνωρίσετε καλύτερα τα πάρκα του κεντρικού Λονδίνου, το Χάιντ Παρκ με τη λίμνη Σέρπανταιν, τους κήπους του Κένζινκτον με τα ομώνυμα ανάκτορα, το Ρίτζεντ Παρκ με το ζωολογικό του κήπο, το Σέιντ Τζέιμς Παρκ με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το Γκρην Παρκ που πάντα προσφέρονται για μια πρωτότυπη βόλτα. Μπορείτε πάλι να διαθέσετε το χρόνο σας σε επισκέψεις περίφημων Λονδρέζικων μουσείων όπως το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, ένα από τα καλύτερα και φημισμένα του κόσμου και να αφιερώσετε και λίγο χρόνο στο μουσείο εικαστικών τεχνών της Βικτωρίας και Αλβέρτου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Εξίσου σημαντικό θεωρείται και το μουσείο επιστημών που συναρπάζει κάθε μικρό και μεγάλο επισκέπτη και βέβαια το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσσό - το καλύτερο στο είδος του, «για να γνωρίσετε από κοντά» μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας, της πολιτικής, της show biz και του αθλητισμού. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε (έξοδα ατομικά) στην προαιρετική κρουαζιέρα που οργανώνουμε με τα ειδικά πλοιάρια, στον Τάμεση. Αν και δεν είναι το μεγαλύτερο ποτάμι της Βρετανίας , ο Τάμεσης είναι το πιο διάσημο λόγω της σχέσης του με το Λονδίνο και προσφέρει θαυμάσιες πανοραμικές όψεις της πόλης και των αξιοθέατων. Στο τέλος της κρουαζιέρας μας θα επισκεφθούμε το Γκρήνουιτς όπου θα θαυμάσουμε το Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο, το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο, το αρχοντικό Κουίνς Χάους και φυσικά το Γκρήνουιτς Πάρκ με το παλιό Βασιλικό Αστεροσκοπείο. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μία βόλτα στην κλειστή αγορά της πόλης και γεύμα σε κάποια από τις παραδοσιακές της παμπ και εστιατόρια. Χρησιμοποιώντας το DLR ( υπέργειο , ελαφρύ και αυτόματο τρένο των docklands ) θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας αφού πρώτα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο στον κόσμο έργο αστικής ανάπτυξης, Κανάρι Γουάρφ , το «Μανχάταν του Λονδίνου». Πριν τη δύση μπορείτε να επισκεφθείτε το περίφημο «μάτι» του Λονδίνου ή το νεότευκτο κτίριο Σάρντ, το ψηλότερο στη δυτική Ευρώπη με συνολικό ύψος τα 310μ. και έργο του καταξιωμένου ιταλού αρχιτέκτονα Ρένζο Πιάνο και να απολαύσετε την καλύτερη θέα της πόλης μέχρι και 40χλμ. απόσταση από τα 135 μέτρα ύψος της ρόδας και μέχρι 64χλμ. απόσταση από τα 244 μέτρα ύψος του Shard. Για τη βραδινή μας ψυχαγωγία θα δοκιμάσουμε να κλείσουμε θέση σε μία από τις πολυάριθμες και φαντασμαγορικές θεατρικές παραστάσεις - musical στη γνωστή θεατρική περιοχή του Λονδίνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ "ΑΓΟΡΕΣ" - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ - ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ ΑΠΟΝ ΕΙΒΟΝ - BICESTER OUTLET VILLAGE

 

Αγγλικό πρόγευμα σε μπουφέ και όλη η μέρα στη διάθεσή σας για να χαρείτε την υπέροχη πόλη και τις όμορφες γωνιές της. Και όπως όλοι γνωρίζουμε εκδρομή στο Λονδίνο δε νοείται χωρίς ψώνια. Η περίφημη Όξφορντ Στρητ με τα αμέτρητα πολυκαταστήματα της όπως το Σέλφριντζις, η Μποντ Στρητ με τους γνωστούς οίκους μόδας υψηλής ραπτικής και η Ρίτζεντ Στρητ με καταστήματα υψηλής ποιότητας αποτελούν αγοραστικό πόλο έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών του Λονδίνου. Επίσης δεν πρέπει να λησμονήσουμε το πολυκατάστημα – αξιοθέατο Χάροντς στο Νάιτσμπριτζ. Εναλλακτικά προτείνουμε μία βόλτα στις διάσημες αγορές του Λονδίνου όπως του Πορτομπέλο Ρόουντ στην περιοχή του Νότινγκ Χίλ στο δυτικό Λονδίνο, την αγορά Spitalfields και Camden στο ανατολικό Λονδίνο με καταστήματα και τους δεκάδες πάγκους που εμπορεύονται αντίκες και άλλα είδη λαϊκής τέχνης σε δεύτερο χέρι που μπορεί να σας φανούν ευκαιρίες αλλά και πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε (έξοδα ατομικά) στην ημερήσια εκδρομή μας στην Αγγλική ενδοχώρα. Θα επισκεφθούμε δυο σημαντικές πνευματικές πόλεις. Πρώτος σταθμός στην εκδρομή μας η περίφημη πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα μείγμα από μεσαιωνικά κτίρια, εκκλησιαστικούς οβελίσκους, που υψώνονται πάνω από τα φημισμένα κολέγια, περιποιημένα παρτέρια και κήπους, τετράγωνες αυλές με κιονοστοιχίες και αετώματα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε μια γραφική διαδρομή περνώντας από τα παραδοσιακά χωριά της περιοχής Κότσγουολτς που θα μας οδηγήσει στην κωμόπολη του Στράτφορντ απόν Έιβον, τη γενέτειρα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, ένας από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς και ποιητές στο κόσμο. Προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι που γεννήθηκε και έζησε ο Βάρδος του Στράτφορντ και ελεύθερος χρόνος για γεύμα στις παραδοσιακές παμπ και στα multi-culti εστιατόρια της γραφικής κωμόπολης. Στη συνέχεια θα αφιερώσουμε αρκετό χρόνο για αγορές στο Bicester Outlet Village. Ένα μοναδικό χωριό με μια αγορά που απαρτίζεται από 120 μπουτίκ με τις πιο γνωστές ευρωπαϊκές και διεθνείς φίρμες, (προϊόντα περασμένων κολεξιόν) σε τιμές που αγγίζουν μέχρι και 60% έκπτωση. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΙΟ DATCHET - ΚΑΣΤΡΟ ΟΥΙΝΔΣΟΡ - ΒΙΚΤΩΡΙΑΝΗ ΑΓΟΡΑ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

Παίρνουμε ένα καλό πρόγευμα στο ξενοδοχείο και νωρίς το πρωί αναχωρούμε για το μαγευτικό χωριό Datchet, εκεί που το 1215, υπογράφηκε η περίφημη Magna Carta. Ακολουθεί η αγαπημένη επίσημη κατοικία της βασιλικής οικογένειας, τα τελευταία 860 χρόνια, το περίφημο Windsor Castle. Θα χαθουμε στους ατελειωτους διαδρόμους του μεγαλύτερου σε χρήση κάστρου- παλατιού στον κόσμο. Οι αίθουσες με τις πορσελάνες, η αίθουσα των δείπνων του Waterloo, του ιπποτικού τάγματος Order of Garter, οι αίθουσες υποδοχής του Βασιλιά και της Βασίλισσας, ο διάδρομος του Αγίου Γεωργίου, είναι μόνο μερικά από τα σημεία που θα δούμε. Για το τέλος μας περιμένει η περίφημη σκεπαστη Βικτωριανή αγορά, μια από τις γραφικότερες της Αγγλίας, στην καρδιά του πανέμορφου χωριού στις όχθες του Τάμεση, που διατηρεί αναλλοίωτη την αρχιτεκτονική του 18ου και 19ου αιώνα, ενώ το επιβλητικό Κάστρο δεσπόζει στο χώρο. Νωρίς το απόγευμα μεταφορα στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Τιμοκατάλογος : 

  • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
  • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο : Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Τιμή παιδιού : Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. 
  • Τιμή μονόκλινου : Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου.
  • Βρέφος έως 2 ετών : Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς..
  • Σύνολο φόρων : Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις 

 

Διατροφή :

  • Πρωινό : Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημιδιατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά 
  • Πλήρης διατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
  • All inclusive : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα 

 

  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης.
  • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις - εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν.
  • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας. 
  • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη. 
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
  • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή. 
  • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση.

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας στο σύνδεσμο Όροι συμμετοχής σε ταξίδι

ΛΟΝΔΙΝΟ
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

07 Αυγ 2024
5 ημέρες NOVOTEL LONDON TOWER BRIDGE 4* PLUS - Πρωινό
885,00 €
635,00 €
1.255,00 €
SOLD OUT

14 Αυγ 2024
5 ημέρες NOVOTEL LONDON TOWER BRIDGE 4* PLUS - Πρωινό
945,00 €
635,00 €
1.335,00 €
Σύνολο φόρων: 175,00 €