Εκπαιδευτικό στη Σκιάθο 2015

Για πρωτη φορα, η εταιρία μας πραγματοποιησε εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σκιάθο στις 05 – 07/06 για τουρ.πράκτορες από όλη τη Β.Ελλάδα. Το νησί της Σκιάθου φημίζεται για το καταπράσινο σκηνικό του, τις γαλαζοπράσινες παραλίες του και τη ζωντάνια του. Αυτό ακριβώς το τρίπτυχο απέλαυσαν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες στην ολιγοήμερη διαμονή τους. 

Σκοπός του ταξιδιού ήταν η γνωριμία με τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και η περιήγηση στις ομορφιές του νησιού. Οι πράκτορες είχαν ακόμη τη δυνατότητα να ενημερωθούν από το δήμαρχο, αντιδήμαρχο και αρμόδιους του τουριστικού κλάδου στην αίθουσα τουδημοτικού συμβουλίου στο Μπούρτζι για τις επιλογές που προσφέρει το νησί σε κάθε επισκέπτη, καθώς και στοιχεία τουρισμού. Ακόμη αναφέρθηκαν οι βελτιώσεις στην μαρίνα για τη διευκόλυνση των ιστιοπλοϊκών, η επέκταση δραστηριοτήτων, όπως περιπατικός τουρισμός, καταδύσεις, φεστιβάλ γευσιγνωσίας και μουσικές εκδηλώσεις. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην επιδίωξη απευθείας αεροπορικής και ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Σκιάθου για την ερχόμενη τουριστική σεζόν σε συνεργασία της εταιρίας μας και των τοπικών αρχών. Αποτέλεσμα μιας τέτοιας δράσης θα ήταν όχι μόνο η καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, αλλά και η προσέλκυση περισσότερων τουριστών για επέκταση της τουριστικής περιόδου. Ακόμη, οι τουρ.πράκτορες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σπίτι και μουσείο του ΑΛ.Παπαδιαμάντη.

Κλείνοντας, τονίστηκε πως η εταιρία μας προσφέρει για το νησί εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα με πακέτα διακοπών από 4 έως 8 ημέρες.

Photo gallery