Costa Cruises
Ελληνικά νησιά & Κων/πολη

Costa Cruises | Ελληνικά νησιά & Κων/πολη

Καλοκαίρι '24  |  8 ημέρες

 

Αναχώρηση ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από ΠΕΙΡΑΙΑ για Κωνσταντινούπολη, Μύκονο, Ρόδο, Κρήτη και Κω με το πολυτελές Costa Fortuna.

Επιβιβαστείτε στο πολυτελές Costa Fortuna και κάντε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, καθώς το κρουαζιερόπλοιο είναι αφιερωμένο στα Ιταλικά πλοία του παρελθόντος. Η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από διαφημιστικές εικόνες της δεκαετίας του ’20, η κομψότητα βρίσκεται σε κάθε λεπτομέρεια, ενώ υπάρχουν ακόμη και αυθεντικές αναπαραγωγές vintage διαφημιστικών αφισών. Στο lobby θα δεις φωτογραφίες από παλαιότερα πλοία της Costa, γνωρίζοντας τη μακρά ιστορία της εταιρίας. Τα 17 καταστρώματα του πλοίου, κάποια από τα οποία είναι υπαίθρια, είναι αφιερωμένα σε λιμάνια από όλον τον κόσμο. Απολαύστε αυθεντικές ιταλικές συνταγές, μεσογειακή και ιαπωνική κουζίνα στα 5 εστιατόρια που διαθέτει το κρουαζιερόπλοιο και γευθείτε πρωτότυπα ιταλικά κρασιά στα 10 μπάρς και σαλόνια του. Χαλαρώστε σε μία από τις 9 πισίνες και υδρομασάζ ή αναζωογονηθείτε στο σαλόνι ομορφιάς. Διασκεδάστε με τις φαντασμαγορικές θεατρικές παραστάσεις ενώ οι μικροί μας φίλοι θα χαρούν με το πολύχρωμο Squok Club.

 

1η ημέρα : Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά (Αναχώρηση: 23:00)

 

Η αγκαλιά της ελληνικής κουλτούρας, η Αθήνα μας υποδέχεται στο λιμάνι του Πειραιά, κοιτώντας μας από ψηλά η υπέροχη Ακρόπολη.

2η ημέρα : Στενά των Δαρδανελλίων: "Παράσταση των Nτερβίσηδων" (17:00-19:00)

 

Η διέλευση του στενού των Δαρδανελλίων με σκάφος κατά το ηλιοβασίλεμα θα είναι σαν να ταξιδεύεις μέσα από το χρόνο. Θα δεις τις πύλες της Ανατολής να εμφανίζονται στα σπειροειδή πέπλα των "Nτερβίσηδων", αυθεντικών χορευτών που έχουν ασκήσει ένα μυστικό, περιστρεφόμενο χορό ως μορφή διαλογισμού εδώ και αιώνες. Μια μοναδική θέα.

3η ημέρα : Κωνσταντινούπολη (Άφιξη: 07:00 / Αναχώρηση: 18:00)

 

Πολλοί λένε ότι αυτή είναι η πιο όμορφη πόλη στον κόσμο. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι είναι μια μοναδική πόλη, η πύλη προς την Ανατολή με ένα μέρος της καρδιάς της ακόμα στη Δύση.

Στην Κωνσταντινούπολη υπάρχει πληθώρα προαιρετικών εκδρομών για να επιλέξετε κατά το χρόνο παραμονής μας εκεί.

4η ημέρα : Μύκονος (Άφιξη: 15:00 / Αναχώρηση: 23:00)

 

Σκέψου ένα ταξίδι στην Ελλάδα και θα φανταστείς τη Μύκονο. Ο λιμένας της Μυκόνου, γνωστός στους ντόπιους ως Χώρα, βρίσκεται στη δυτική ακτή του νησιού.

Κατά την παραμονή μας στο νησί της Μυκόνου μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις προαιρετικές δραστηριότητες για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το χρόνο σας στο "νησί των Ανέμων".

4η ημέρα : Κόλπος της Μυκόνου: "Θαλάσσιο Πάρτι" (Από τις 23:15 έως τη 01:30)

 

Η μαγευτική ενέργεια της νυχτερινής Μυκόνου θα βρεθεί στο πλοίο για ένα θαλάσσιο pool party. Ανάμεσα στα φώτα και τα χρώματα που θυμίζουν τις χρυσές παραλίες και τα λευκά σπίτια του νησιού, DJs με μουσική από τα πιο γκλάμουρους κλαμπ της περιοχής θα κρατήσουν το κέφι στα ύψη, χορεύοντας μέχρι αργά τη νύχτα. Μια απόλυτη εμπειρία διασκέδασης.

5η ημέρα : Ρόδος (Άφιξη: 11:00 / Αναχώρηση: 20:00)

 

Η ιστορία της πόλης της Ρόδου είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη με αυτήν των Ιπποτών της Μάλτας, οι οποίοι έχουν αφήσει πολλά σημάδια της παρουσίας τους, συμπεριλαμβανομένου του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου των Iπποτών ή Καστέλο. Μπορείτε να εξερευνήσετε το νησί με κάποια από τις διαθέσιμες προαιρετικές εκδρομές και δραστηριότητες. 

6η ημέρα : Κρήτη (Άφιξη: 08:00 / Αναχώρηση: 19:00)

 

Η Κρήτη είναι μέρος της ιστορίας της Μεσογείου. Ο μύθος για τον Θησέα, το Μινώταυρο στο λαβύρινθο της Κνωσού και το διάσημο νήμα της Αριάδνης είναι ανάμεσα στους πιο γνωστούς στον κόσμο.

Γνωρίστε καλύτερα το υπέροχο αυτό νησί επιλέγοντας κάποια από τις διαθέσιμες προαιρετικές δραστηριότητες.

7η ημέρα : Κως (Άφιξη: 08:00 / Αναχώρηση: 17:00)

 

Λευκοί βράχοι με θέα τη θάλασσα και τις ακρογιαλιές με χρυσαφένια άμμο, ιδανικές για μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου: σαν τον παράδεισο, αλλά στο λιμάνι της Κω. Απολαύστε το χρόνο σας στο νησί επιλέγοντας κάποια από τις διαθέσιμες προαιρετικές δραστηριότητες.

8η ημέρα : Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά (Ώρα άφιξης: 07:00)

 

Η υπέροχη κρουαζιέρα μας κάπου εδώ ολοκληρώνεται φτάνοντας στο λιμάνι του Πειραιά. Ωστόσο εάν επιθυμείτε υπάρχει μια πληθώρα προαιρετικών δραστηριοτήτων για να γνωρίσετε την πόλη της Αθήνας.

Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.


 

  Θα αναρτηθεί σύντομα.*

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας για να μιλήσετε  με εκπρόσωπο μας στα τηλέφωνα 2310 284300