Βιετνάμ

Ταξίδι στο Βιετνάμ

12 ημέρες

Good Morning Vietnam!

 

Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν το Βιετνάμ, για να ζήσουν όχι απλά ένα ταξίδι, αλλά μια περιπέτεια..  Πολλοί συνδυάζουν αυτό το ταξίδι με το Λάος και την Καμπότζη. Ωστόσο, θεωρούμε ότι έτσι δε μπορείς να γνωρίσεις ουσιαστικά καμία από τις 3 αυτές χώρες. Πίστεψέ μας έχεις πολλά πράγματα να δεις και να ζήσεις στο Βιετνάμ, που εάν είχες παραπάνω ημέρες θα είχες και άλλα τόσα. Μοναδικά τοπία, φιλόξενοι άνθρωποι, συναρπαστικές δραστηριότητες και πλούσια ιστορία θα σε κάνουν να ξεχάσεις τι μέρα είναι. Θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ότι όσα περισσότερα μέρη γνωρίζεις, πόσο εγκλωβισμένος είσαι στον “μικρόκοσμο” της καθημερινότητας και πόσα έχεις ακόμα να μάθεις. Σε έντεκα ημέρες θα χάσεις το μέτρημα από τις εμπειρίες που θα ζήσεις. Αλλά το κυριότερο είναι ότι σε αυτό το ταξίδι θα έχεις τους καλύτερους travel buddies που θα μπορούσες να είχες ονειρευτεί!

Ξεκινάμε από τη Ho Chi Minh, γιατί εκεί βρίσκονται το Μουσείο Πολέμου, ίσως ένα από τα πιο συγκλονιστικά μουσεία που έχουμε επισκεφθεί, αλλά και τα Cu Chi Tunnels. Έτσι, από την αρχή θα μάθεις για την ιστορία αυτού του τόπου. Φυσικά, ό,τι σχετίζεται με πόλεμο έχει αρνητικό αντίκτυπο στη ψυχολογία, αλλά είναι κάτι που δεν μπορείς να παραλείψεις. Όσο όμως περνούν οι μέρες θα βλέπεις όλο και πιο όμορφα μέρη, θα χαλαρώσεις στο υπέροχο Vedana lagoon και έτσι όταν θα φύγεις από το Βιετνάμ θα σου “μείνει” η ευχάριστη πλευρά της χώρας!

 

Ημέρα 1η, 7 Δεκεμβρίου | Αναχώρηση για Βιετνάμ

 
Διαβατήριο.. Check.. Βαλίτσα.. Check.. Ενθουσιασμός.. Check.. Μόνο αυτά τα τρία πράγματα θα πρέπει να έχεις στο νου σου, γιατί για όλα τα υπόλοιπα υπεύθυνοι είμαστε εμείς! Συναντιόμαστε στο αεροδρόμιο και αναχωρούμε για τη Χο Τσι Μινχ.

Ημέρα 2η, 8 Δεκεμβρίου | Άφιξη στη Χο τσι Μιν - Μασάζ

 
Σήμερα φτάνουμε στη Χο Τσι Μιν, γνωστή και ως Σαϊγκόν, που είναι το κέντρο εμπορίου του Βιετνάμ και η μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Στο αεροδρόμιο θα μας περιμένει ο local friend, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής προς το ξενοδοχείο, θα μας δώσει τις πρώτες χρήσιμες πληροφορίες. Θα τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας και θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση. Ο καλύτερος όμως τρόπος για να χαλαρώσεις είναι να επισκεφτείς, προαιρετικά, ένα massage center από τα πάρα πολλά που υπάρχουν στη Σαϊγκόν και να επιλέξεις το μασάζ της αρεσκείας σου. Έτσι την επόμενη ημέρα θα είσαι ακόμα πιο “ετοιμοπόλεμος” για τη ξενάγησή σου.

Ημέρα 3η, 9 Δεκεμβρίου | War Remnants Museum - Cu Chi Tunnels

 

Μια επίσκεψη στο Δέλτα του Μεκόνγκ θα σου μείνει αξέχαστη κυρίως λόγω της ποικιλομορφίας της περιοχής. Κατευθυνόμαστε προς τη Ben Tre, γνωστή ως το βασίλειο της καρύδας. Οι κάτοικοι του Δέλτα έχουν χτίσει τη ζωή τους γύρω από αυτό, και ενώ για εμάς μπορεί να είναι απλά μια τουριστική ατραξιόν, γι 'αυτούς είναι η περιοχή στην οποία έχουν μάθει να επιβιώνουν. Θα απολαύσεις υπέροχο τσάι με μέλι, αλλά και τροπικά φρούτα, που τα πουλάνε ευρέως στο Δέλτα του Mekong. Στη συνέχεια, θα κάνουμε μια στάση σε ένα εργαστήριο καραμέλας από καρύδα, για να μάθεις πώς να φτιάχνεις αυτές τις νόστιμες καραμέλες. Θα επιβιβαστείς σε βάρκα κωπηλασίας και θα πλεύσεις τον ποταμό, έχοντας για θέα το ήρεμο περιβάλλον με την πλούσια βλάστηση. Πριν επιστρέψουμε πίσω στη Σαϊγκόν, θα επισκεφθούμε την παγόδα Vinh Tranh, που θεωρείται η μεγαλύτερη και παλαιότερη αρχαία παγόδα στο νότιο τμήμα του Βιετνάμ, επηρεασμένη από την ασιατική, αλλά και τη δυτική αρχιτεκτονική καθώς και από τον πολιτισμό, που βρίσκεται στην πόλη My Tho. Τη σημερινή μέρα δε γίνεται να μην επισκεφτούμε και την αγορά Ben Thanh, το ιδανικό μέρος για να αγοράσεις αναμνηστικά.

Ημέρα 4η, 10 Δεκεμβρίου | Αναχώρηση για Da nang - Dragon Bridge - Son Tra Night Market

 
Το πρωί παίρνουμε πτήση για τη Da Nang, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ. H Da Nang βρίσκεται στο κεντρικό Βιετνάμ. Είναι μια ζωντανή και πολυσύχναστη πόλη που συχνά οι ταξιδιώτες την προσπερνούν. Όμως αυτό το κρυμμένο στολίδι έχει πολλά να προσφέρει. Εκπληκτικές παραλίες, νόστιμη κουζίνα και συναρπαστική νυχτερινή ζωή. Είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες, τα βουνά και τα ποτάμια της. Αφού απολαύσουμε τη μέρα μας στην παραλία, το απόγευμα θα θαυμάσουμε την εμβληματική Dragon Bridge, την γέφυρα πάνω από τον ποταμό Han, ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό θαύμα που φωτίζεται τη νύχτα. Προαιρετικά μπορείς να πας και μια βόλτα από την πολυσύχναστη νυχτερινή αγορά Son Tra Night Market. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να γνωρίσεις την τοπική ζωή και να δοκιμάσεις μερικά από τα νόστιμα street food της πόλης. Από φρέσκα θαλασσινά και πικάντικα noodles μέχρι γλυκές λιχουδιές και εξωτικά φρούτα. Το βράδυ μπορείς να απολαύσεις το cocktail σου σε κάποιο rooftop bar.

Ημέρα 5η, 11 Δεκεμβρίου | Golden bridge - Hoi An

 
Σήμερα κατευθυνόμαστε προς ένα καινούριο αξιοθέατο, που έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικά δικτύωσης. Ενδεχομένως να έχει πάρει το μάτι σου κάποια φωτογραφία που αφορά στη Golden Bridge. Μία γέφυρα που την κρατούν γιγαντιαία χέρια ανάμεσα στα βουνά. Η Χρυσή Γέφυρα στο Ba Na Hills άνοιξε τον Ιούνιο του 2018 και γρήγορα έκανε μεγάλη αίσθηση, αφού προβλήθηκε στο BBC, στο National Geographic, μπήκε ακόμη και στη λίστα Greatest Places των Times. Η γέφυρα βρίσκεται μέσα σε ένα θεματικό πάρκο και είναι μέρος του θέρετρου Sunworld στους Ba Na Hills. Ο μόνος τρόπος για να φτάσεις εκεί είναι με το τελεφερίκ, το οποίο κατέχει 4 ρεκόρ Guinness κι έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες βόλτες τελεφερίκ στον κόσμο. Αργά το απόγευμα κατευθυνόμαστε προς τη Hoi An, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

Ημέρα 6η,12 Δεκεμβρίου | Basket boat - Cooking class - Hoi An City tour

 
Παντού στο Βιετνάμ θα βλέπεις ρύζι. Είναι μέρος της ζωής τους και αντικατοπτρίζει τον βιετναμέζικο πολιτισμό. Σήμερα, η τεχνολογία εφαρμόζεται ευρέως στην παραγωγή ρυζιού και αυτό βοηθά πολλούς αγρότες, καθώς οι γεωργικές εργασίες είναι λιγότερο δύσκολες. Ωστόσο οι παλιοί παραδοσιακοί τρόποι παραγωγής ρυζιού εξακολουθούν να παραμένουν αμετάβλητοι σε ορισμένα μέρη της χώρας. Το ψάρεμα επίσης είναι ζωτικής σημασίας για τους ντόπιους κι αν νομίζεις ότι το ψάρεμα είναι βαρετό, σήμερα θα αλλάξεις γνώμη. Επιβιβάσου σε ένα basket boat κι ετοιμάσου να “στροβιλιστείς” ξέφρενα στο παραδοσιακό βαρκάκι ψαρέματος μαζί με έναν ντόπιο. Μάλιστα, θα μπορέσεις κι εσύ να ρίξεις τα δίχτυα. Συνεχίζουμε προς την παλιά πόλη που είναι γεμάτη από αποικιακή αρχιτεκτονική και είναι ένα υπέροχο μέρος για να κάνουμε την περιήγησή μας. Εδώ θα επισκεφθούμε και ένα εργαστήριο, όπου θα μάθεις τα πάντα γύρω από το μετάξι, ενώ θα μπορέσεις να αγοράσεις εάν θέλεις υπέροχα χειροτεχνήματα. Το βράδυ θα απολαύσουμε τη μαγευτική ατμόσφαιρα που επικρατεί σε αυτή τη γραφική πόλη.

Ημέρα 7η, 13 Δεκεμβρίου | Vedana Lagoon - Ποδηλασία - Καγιάκ

 
Μετά το πρωινό, κατευθυνόμαστε προς το Vedana Lagoon. Ένα resort που πραγματικά θα το λατρέψεις, καθώς ενδείκνυται για την απόλυτη χαλάρωση! Βρίσκεται κατά μήκος των ακτών μιας απομονωμένης, γαλήνιας λιμνοθάλασσας, που περιβάλλεται από καταπράσινες δασικές κορυφές. Με το που φτάσεις εδώ, θα νιώσεις απευθείας μια ηρεμία. Θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τη γύρω περιοχή κάνοντας ποδηλασία ή καγιάκ έχοντας για θέα το όμορφο σκηνικό. Εάν πάλι θέλεις να φτάσεις τη χαλάρωση σου σε άλλο level, τότε απόλαυσε μια από τις θεραπείες σπα του resort.

Ημέρα 8η, 14 Δεκεμβρίου | Vedana Lagoon - Yoga - Tai Chi - Kayak - Spa Day

 
Η σημερινή ημέρα! Επειδή τέτοια σκηνικά σε εμπνέουν για διαλογισμό και άσκηση, εδώ θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις γιόγκα, αλλά και να δοκιμάσεις την αρχαία τέχνη του tai chi που προάγει την ηρεμία μέσα από απαλές κινήσεις συνδέοντας το μυαλό και το σώμα. Είναι ο ιδανικός τρόπος, για να ξεκινήσεις την ημέρα σου και να αναζωογονηθείς. Για χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι του Βιετνάμ έχουν εξασκήσει το τάι τσι για τη σωματική και ψυχολογική τους ευημερία. Στη συνέχεια, εάν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα free transfer του Vedana Lagoon, για να επισκεφθείς μια κοντινή παραλία, την Canh Duong beach είτε τη πόλη Hue.

Ημέρα 9η,15 Δεκεμβρίου | Hue - Αναχώρηση για Hanoi

 

Ξεκινάμε την περιήγησή μας στη Hue City με πρώτη στάση τη γραφική επταόροφη Thien Mu Pagoda, έναν ιδιαίτερο πολιτιστικό ιστορικό χώρο που διατηρεί ακόμα μια θρυλική ιστορία για την Νεράιδα Heaven Fairy από τη δυναστεία Nguyen. Αφήνοντας τη διάσημη παγόδα, προχωράμε στην επίσκεψη στην αυτοκρατορική πόλη Hue, μια από τις επτά τοποθεσίες της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Το απόγευμα κατευθυνόμαστε προς το αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση μας προς Ανόι.

Ημέρα 10η, 16 Δεκεμβρίου | Ανόι - City Tour

 

Το Ανόι, μία από τις αρχαιότερες πρωτεύουσες του κόσμου. Αυτή η Γαλλο-αποικιακή πόλη είναι ένα πολιτιστικό μείγμα ανατολικών και δυτικών επιρροών που αντικατοπτρίζονται στο ύφος πολλών αρχιτεκτονικών πολύτιμων λίθων στο Ανόι. Αυτή η μυστικιστική πόλη είναι επίσης γνωστή για την κουζίνα, το μετάξι, τη ζωντανή νυχτερινή ζωή καθώς και την πολιτιστική πολυμορφία. Μερικά από τα πετράδια που μπορεί να ανακαλύψει ένας ταξιδιώτης εκεί, είναι αξιοσημείωτα αποικιακά κτίρια, μοναδικά μουσεία, το μεγαλύτερο ψηφιδωτό του κόσμου και οι αρχαίες παγόδες. Κατευθυνόμαστε προς το Μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, που είναι φυσικά αφιερωμένο στον πολιτικό ηγέτη του Βιετνάμ. Το σώμα του Ho Chi Minh βρίσκεται στην κεντρική αίθουσα του μαυσωλείου, προστατευμένη από στρατιωτική φρουρά. Κοντά υπάρχει επίσης το Ho Chi Minh’s Stilt House και η Pagoda One Pillar, τα οποία είναι δύο από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Ανόι.

Ημερα 11η,17 Δεκεμβρίου | Ανόι - Halong Bay Cruise

 
Σήμερα το πρωί οδεύουμε 120 μίλια βόρεια από το Ανόι εκεί που βρίσκονται πάνω από 2.000 νησίδες ασβεστόλιθου και νησιά που εκτείνονται στο Ha Long Bay, μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO. Στο πιο ελκυστικό φυσικό αξιοθέατο του Βιετνάμ, θα απολαύσεις μια διαδρομή μέσα από τα αγροτικά τοπία του βόρειου Βιετνάμ, ενώ στη συνέχεια θα κάνεις μια κρουαζιέρα στο Halong Bay. Σε αυτή την ολοήμερη ξενάγηση, θα κάνεις καγιάκ, θα θαυμάσεις τους πανύψηλους καστριακούς ασβεστόλιθους, θα εξερευνήσεις σπηλιές, όπως το σπήλαιο Thien Cung (Heavenly Palace Cave) με τον έμπειρο οδηγό μας.

Ημερα 12η, 18 Δεκεμβρίου | Ελεύθερη μέρα στο Ανόι - Πτήση επιστροφής

 
Σήμερα έχεις όλη την ημέρα ελεύθερη στο Ανόι, για να την περάσεις όπως θέλεις. Το απόγευμα κατευθυνόμαστε προς το αεροδρόμιο, για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου στο Βιετνάμ θα ζήσεις όσο πιο έντονα γίνεται την κουλτούρα αυτής της υπέροχης χώρας, θα συναναστραφείς με τους φιλόξενους και χαμογελαστούς ντόπιους, θα δεις απίστευτης ομορφιάς τοπία, αλλά πάνω από όλα θα δημιουργήσεις φιλίες με ανθρώπους με την ίδια ταξιδιωτική τρέλα που “δέρνει” κι εσένα!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.
  • Χο τσι Μιν
  • War Remnants Museum
  • Ξενάγηση πόλης
  • Cu Chi Tunnels
  • Golden Bridge
  • Danang
  • Hoi An
  • Basket boat
  • Vedana Lagoon
  • Yoga
  • Tai Chi
  • Canoe
  • Massage
  • Cooking class
  • Κατασκευή lanterns (παραδοσιακό φαναράκι)
  • Hue
  • Ανόι
  • Halong Bay

 Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια για το σύνολο των πτήσεων 
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* και 5*
  • Αποσκευές (Πολιτική Αποσκευών στο πεδίο "Information")
  • Εσωτερικές πτήσεις
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση
  • Πρωινό καθημερινά
  • Yoga class στο Vedana Lagoon
  • Tai Chi class στο Vedana Lagoon
  • Kayaking στο Vedana Lagoon
  • Δωρεάν ποδήλατα στο Vedana Lagoon
  • Kayaking στο Halong Bay
  • Τοπικός ξεναγός
  • Έμπειρος συνοδός
  • Περιλαμβάνονται οι φόροι
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση και ασφάλιση αστικής ευθύνης
  • Αναλυτικές οδηγίες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού (Group στο Facebook)

    ΔΕΝ Περιλαμβάνονται

  • Κόστος εισόδων σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, δραστηριότητες.
  • Τη Visa την εκδίδουμε εμείς και κοστίζει 45 ευρώ. Το ποσό το πληρώνετε την πρώτη ημέρα του ταξιδιού στην Team Leader.
  • Φιλοδωρήματα σε τοπικούς ξεναγούς και αχθοφόρους (15 ευρώ περίπου το άτομο, πληρώνονται τοπικά)
  • Ό,τι  δεν αναφέρεται στην ενότητα «Περιλαμβάνονται»
  • To κόστος του τελεφερίκ στο λόφο Ba Na (περίπου 35€, πληρώνεται σε τοπικό νόμισμα).

   Πληρωμή

  • Προκαταβολή το 50% της τελικής τιμής με την επιβεβαίωση της κράτησης και εξόφληση το αργότερο 20 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
  • Σημειώσεις για τις τιμές : Όλες οι τιμές είναι ανά άτομο για το σύνολο των περιλαμβανομένων
  • Σε δίκλινο / τρίκλινο : εσύ και η παρέα σου σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο.
  • Solo Traveller : Ειδικότητα μας! Αν δεν μπορεί να έρθει η παρέα σου μην ανησυχείς καθόλου! Έτσι κ αλλιώς θα γίνουμε αμέσως μια ομάδα – παρέα που δεν τελειώνει την τελευταία μέρα του ταξιδιού. Το δωμάτιο σου θα είναι δίκλινο (σπάνια τρίκλινο) με άτομο του ίδιου φύλου. Τώρα η απόφαση για ένα ονειρικό ταξίδι είναι μόνο δική σου..join us!
  • Μονόκλινο : Θέλεις να έρθεις στην παρέα μας αλλά να έχεις αποκλειστικά δικό σου δωμάτιο? Είναι λίγο πιο ακριβό αλλά γίνεται!
  • Νο flight : Περιλαμβάνουν όλες τις παροχές εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια και τη μεταφορά από/προς αεροδρόμιο. Ταξίδεψε από όποιο μέρος του κόσμου επιθυμείς, βγάλε μόνος σου ή με τη βοήθεια μας τα αεροπορικά εισιτήρια και συνάντησέ μας την 1η ημέρα του ταξιδιού!  Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για πτήσεις εσωτερικού/εξωτερικού που έχουν κλειστεί από πλευράς του ταξιδιώτη

 Από Αθήνα:

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 1850€
  • Σε μονόκλινο: 2250€

Από Θεσσαλονίκη 

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 1970€
  • Σε μονόκλινο: 2370€

Από Λάρνακα :

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 2150€
  • Σε μονόκλινο: 2550€

Τιμές No Flight:

  • Σε δίκλινο / τρίκλινο / solo traveller : 1100€
  • Σε μονόκλινο: 1500€

Αναχώρηση από Αθήνα

07/12 Σάββατο | Αθήνα (ATH) – Κωνσταντινούπολη (IST) | 21.05 – 23.40 | TK 1846 | Turkish Airlines

08/12 Κυριακή | Κωνσταντινούπολη (IST) – Χο Τσι Μινχ (SGN) | 03.05 - 17.00| TK 162 | Turkish Airlines

Επιστροφή

18/12 Τετάρτη | Ανόι (HAN) – Κωνσταντινούπολη (IST) | 22.30 – 05.30 | TK 165 | Turkish Airlines

19/12 Πέμπτη | Κωνσταντινούπολη (IST) – Αθήνα (ATH) | 08.05 – 08.30 | TK 1843 | Turkish Airlines

 

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη

07/12  Σάββατο | Θεσσαλονίκη (SKG) – Κωνσταντινούπολη (IST) | 21.50 – 00.20 | TK 1894 | Turkish Airlines

08/12 Κυριακή | Κωνσταντινούπολη (IST) – Χο Τσι Μινχ (SGN) | 03.05 - 17.00 | TK 162 | Turkish Airlines

Επιστροφή

18/12 Τετάρτη | Ανόι (HAN) – Κωνσταντινούπολη (IST) | 22.30 – 05.30 | TK 165 | Turkish Airlines

19/12 Πέμπτη | Κωνσταντινούπολη (IST) – Θεσσαλονίκη (SKG) | 08.05 – 08.25 | TK 1881 | Turkish Airlines

 

Αναχώρηση από Λάρνακα

07/12 Σάββατο | Λάρνακα (LCA) – Αθήνα (ATH) | 15.35 – 17.20| A3 905 | Aegean Airlines

07/12 Σάββατο | Αθήνα (ATH) – Κωνσταντινούπολη (IST) | 21.05 – 23.40 | TK 1846 | Turkish Airlines

08/12 Κυριακή | Κωνσταντινούπολη (IST) – Χο Τσι Μινχ (SGN) | 03.05 - 17.00| TK 162 | Turkish Airlines

Επιστροφή

18/12 Τετάρτη | Ανόι (HAN) – Κωνσταντινούπολη (IST) | 22.30 – 05.30 | TK 165 | Turkish Airlines

19/12 Πέμπτη | Κωνσταντινούπολη (IST) – Αθήνα (ATH) | 08.05 – 08.25 | TK 1881 | Turkish Airlines

19/12 Πέμπτη | Αθήνα (ATH) – Λάρνακα (LCA) | 13.05 – 14.45 | A3 904 | Aegean Airlines

 

*Όλες οι αναγραφόμενες ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων είναι τοπικές.

 

Πολιτική αποσκευών 

  • Περιλαμβάνονται: 1 αποσκευή έως 20 κιλά (στην επιστροφή επιτρέπεται έως 23 κιλά) και 1 χειραποσκευή έως 7 κιλά

  Απαιτούμενα Έγγραφα

  • Διαβατήριο με ισχύ μεγαλύτερη των 6 μηνών από την ημερομηνία επιστροφής
  • Visa

Οι προαιρετικές δραστηριότητες δηλώνονται κατά την κράτηση και εξοφλούνται την πρώτη ημέρα του ταξιδιού. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τον αριθμό συμμετεχόντων, ενώ δεν περιλαμβάνεται και το κόστος μεταφοράς από/προς τα εκεί.

  • Basket boat: 30€
  • Cooking class: 40€
  • Κατασκευή lantern: 20€ (παραδοσιακό φαναράκι)
  • Halong Bay tour 70€

Τιμοκατάλογος : 

  • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
  • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο : Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Τιμή παιδιού : Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. 
  • Τιμή μονόκλινου : Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου.
  • Βρέφος έως 2 ετών : Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς..
  • Σύνολο φόρων : Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις 

 

Διατροφή :

  • Πρωινό : Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημιδιατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά 
  • Πλήρης διατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
  • All inclusive : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα 

 

  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης.
  • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις - εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν.
  • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας. 
  • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη. 
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
  • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή. 
  • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση.

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας στο σύνδεσμο Όροι συμμετοχής σε ταξίδι

ΒΙΕΤΝΑΜ
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

07 Δεκ 2024
ΒΙΕΤΝΑΜ 12ΗΜ NO FLIGHT ΣΤΙΣ 7/12
1.100,00 €
0,00 €
1.500,00 €
ΒΙΕΤΝΑΜ 12ΗΜ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 7/12
1.850,00 €
0,00 €
2.250,00 €
ΒΙΕΤΝΑΜ 12ΗΜ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 7/12
1.970,00 €
0,00 €
2.370,00 €
ΒΙΕΤΝΑΜ 12ΗΜ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΙΣ 7/12
2.150,00 €
0,00 €
2.550,00 €