Ρόδος | Fly & Drive
Early Booking

Ρόδος - Fly & Drive

4 ημέρες

Ρόδος - Fly&Drive

Το νησί των Ιπποτών

Αγίου Πνεύματος '24 | 4 ημέρες

 

Όταν ένας προορισμός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, η εισαγωγική μας παρουσίαση είναι μικρή! Το νησί των Ιπποτών δεν έχει αφήσει κανέναν επισκέπτη ανικανοποίητο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουμε εξασφαλίσει για εσάς αεροπορικές θέσεις και διαμονή σε ποιοτικά ενοικιαζόμενα δωμάτια και σε ξενοδοχεία κάθε κατηγορίας μέσα στην πόλη αλλά και στις κοντινές φημισμένες παραλίες σε αρκετά χαμηλές τιμές... εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε τη διαμονή σας!

 

 Επιλέξετε εμάς για αυτό το ταξίδι  στη Ρόδο γιατί προσφέρουμε...

  • Προ-κρατημένες θέσεις με απευθείας πτήσεις AEGEAN σε χαμηλές τιμές
  • Επιλεγμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία σε τιμές γκρουπ
  • Πολλές επιλογές διαμονής από οικονομικές λύσεις έως πολυτελή ξενοδοχεία 
  • Διαμονή σε ενοικιαζόμενα δωμάτια οικονομικά αλλά ταυτόχρονα ποιοτικά  και σε ξενοδοχεία κάθε κατηγορίας μέσα στην πόλη αλλά και στις κοντινές φημισμένες παραλίες
  • Ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε parking στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” για να αφήσετε το αυτοκίνητο σας 
  • Ενοικίαση αυτοκινήτου με απεριόριστα χλμ με παραλαβή - παράδοση στο αεροδρόμιο της Ρόδου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και δυνατότητα αναβάθμισης με καλύψεις covid

 

Προαιρετικά μπορείτε να συνδυάσετε τη διαμονή σας στη Ρόδο με κάποια από τους παρακάτω εκδρομές:

 

Σύμη-Πανορμίτης: Το νησί που μαγεύει από την πρώτη στιγμή κιόλας που το πλοίο θα πλησιάσει στο λιμάνι του Γιαλού καθώς τα παραδοσιακά αρχοντικά σπίτια απλώνονται αμφιθεατρικά και μέχρι την κορυφή του λόφου του Κάστρου. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Πανορμίτου Σύμης του προστάτη της Δωδεκανήσου και παραστάτη των ναυτικών και των σφουγγαράδων, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης τιμάται από τους Σαμιακούς, αλλά και τους Δωδεκανησίους σε όλη την οικουμένη. Η μονή του, που βρίσκεται στον κόλπο του Πανόρμου της Σύμης, από όπου έχει λάβει την προσωνύμιά της, έχει καταστεί πανελλήνιο προσκύνημα. Περιηγηθείτε στο κτιριακό συγκρότημα του μοναστηριού που ενίσχυσε την Ελληνική Επανάσταση και διαθέτει 2 μουσεία, το λαογραφικό και το μουσείο εκκλησιαστικής τέχνης. Η ΣΥΜΗ φημίζεται για τον κοσμοπολιτικό αέρα της και την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική,καθως είναι γεμάτη με πολύχρωμα νεοκλασικά κτήρια .Πλούσια σε πολιτιστικά αξιοθέατα ενώ οι παραλίες της θεωρούνται από τις πιο όμορφες των Δωδεκανήσων. Διάρκεια ταξιδιού 1.5 ώρα

 

Χάλκη: Η Χάλκη μετατρέπεται σε πρότυπο νησί ενέργειας ,πράσινης και βιώσιμης ανάπτυξης .Ενεργειακή αυτονομία ,ψηφιακή καινοτομία , οικολογική κινητικότητα, αυξημένη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εξηλεκτρισμός μεταφορών. Οι στίχοι από την Ιθάκη, το ποίημα-ορόσημο του Καβάφη, συνοδεύει το νου μας καθώς πλησιάζουμε το λιμάνι της Χάλκης, αφενός γιατί αντικρίζουμε την εκτυφλωτική του ομορφιά για πρώτη φορά και αφετέρου, γιατί το ταξίδι αυτό, δεν ήταν ποτέ προγραμματισμένο. «Ποτέ δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία για να κάνεις την πρώτη εντύπωση», λένε οι Άγγλοι κι απ’ ότι φαίνεται το ενστερνίζεται απόλυτα η Χάλκη, ξελογιάζοντας τους ταξιδιώτες που καταφθάνουν με τα πλεούμενα σχίζοντας τα καταγάλανα νερά, καθώς το πολύχρωμο σώμα της από δίπατα και τρίπατα, κεραμόσκεπα σπίτια, ορθώνει το ανάστημά της από τον λόφο ως τη θάλασσα. Όλοι σπεύδουν να την φωτογραφίσουν. Κανείς δεν της αντιστέκεται. Περιδιαβαίνοντας μετά από λίγο στον όμορφο οικισμό, απότοκο της οικονομικής άνθησης που γνώρισε το νησί, στα μέσα του 19ου αιώνα εξαιτίας του εμπορίου, δεν μπορείς παρά να αποθεώσεις τη νεοκλασική αρχιτεκτονική. Το Κάστρο επιβάλλει την παρουσία του σε αυτή την τοποθεσία-παρατηρητήριο. Καθώς περιδιαβαίνετε την επιβλητική ησυχία της ιστορίας του κάστρου, μην προσπεράσετε την ερειπωμένη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, καθώς ακόμα διακρίνονται οι τοιχογραφίες που χρονολογούνται μεταξύ 15ου και 17ου αιώνα. Απευθύνεται σε ταξιδιώτες που αναζητούν την ηρεμία και την καλαισθησία. Διάρκεια ταξιδιού 1 ώρα περίπου από Κάμειρο και 1,5 ώρα από πόλη.

 

Καστελόριζο: Το διάσημο ακριτικό μας νησί θεωρείται από τα ομορφότερα της Μεσόγειου. Η ατμόσφαιρα ονειρική ,τα χρήματα σε όλο το φάσμα του γαλάζιου και του μπλε ,σπίτια του 19ου αιώνα κάνουν το νησί να μείνει για πάντα στο μυαλό του επισκέπτη. Επισκεφτείτε το γαλάζιο σπήλαιο με τον σταλακτικό διάκοσμο,το τζαμί του 18ου αιώνα ,τον μητροπολιτικό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης. Αισθανθείτε εθνική συγκίνηση στο νησάκι της κυράς της ΡΩ .Στο λιμανάκι υπάρχουν μόνο δύο σπίτια για κτηνοτρόφους εκκλησάκι του Αη Γιωργη και το μνημείο της κυράς της ΡΩ,Δέσποινα Αχλαδιώτου που έζησε εδώ και κάθε πρωί ύψωνε την Ελληνική σημαία. Διάρκεια ταξιδιού 3-5 ώρες ανάλογα το δρομολόγιο.

 

Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.

 


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Τιμοκατάλογος : 

  • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
  • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο : Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Τιμή παιδιού : Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. 
  • Τιμή μονόκλινου : Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου.
  • Βρέφος έως 2 ετών : Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς..
  • Σύνολο φόρων : Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις 

 

Διατροφή :

  • Πρωινό : Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημιδιατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά 
  • Πλήρης διατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
  • All inclusive : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα 

 

  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης.
  • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις - εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν.
  • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας. 
  • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη. 
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
  • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή. 
  • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση.

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας στο σύνδεσμο Όροι συμμετοχής σε ταξίδι

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας για να μιλήσετε  με εκπρόσωπο μας στα τηλέφωνα 2310 284300