Μάλτα - Κάστρα, Θάλασσα & Ήλιος

Μάλτα - Κάστρα, Θάλασσα & Ήλιος

Καλοκαίρι '24 | 5 & 5+1 ημέρες

Μάλτα - Κάστρα, Θάλασσα & Ήλιος

Καλοκαίρι '24 | 5 & 5+1 ημέρες

Με απευθείας πτήσεις Ryanair από Θεσσαλονίκη

 

Χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το νησί κάθε χρόνο για να θαυμάσουν τα μεσαιωνικά κάστρα, τις ωραίες ακτές, τα αναγεννησιακά αγάλματα, το έντονο τοπικό χρώμα κι ένα από τα ομορφότερα λιμάνια της Μεσογείου. Πλούσια ιστορία, αξιοθέατα, φύση, νυχτερινή ζωή, γαστρονομία και καλά ξενοδοχεία.Σας έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα 5 ημερών, στο οποίο θα δείτε τα καλύτερα αξιοθέατα του νησιού και παράλληλα θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο να το απολαύσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

 

Γνωρίστε τη Μάλτα μαζί μας γιατί προσφέρουμε..

  • Νέο ανανεωμένο πρόγραμμα
  • Απευθείας πτήσεις της RYANAIR από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”
  • Προπληρωμένες θέσεις με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές
  • Δυνατότητα διαμονής από οικονομικά έως πολυτελή ξενοδοχεία, στην καλύτερη περιοχή του νησιού την St. Julian’s στην κοσμοπολίτικη Paceville
  • Έμπειρο συνοδό - τον τοπικό σας φίλο στην Μάλτα
  • Πλήρες πρόγραμμα επισκέψεων και αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας
  • Περιήγηση στην αριστοκρατική Βαλέτα
  • Επίσκεψη στους ολάνθιστους Κήπους Μπαράκα και στην Χαιρετιστήρια Πυροβολαρχία με θέα στο μεσαιωνικό λιμάνι της Βαλέτα

 

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΛΤΑ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΚΗΠΟΙ ΜΠΑΡΑΚΑ - ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ - ΕΡΓΑ CARAVAGGIO - THE 3 CITIES : SENGLEA - VITTORIOSA - COSPICUA - NIGHT OUT

 

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ', έλεγχος και απευθείας πτήση για την καρδιά της Μεσογείου, τη Μάλτα, πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2018, ένα νησί που αποτελεί μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων. Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση στην περίφημη πρωτεύουσα του τάγματος των Ιπποτών του Αγ. Ιωάννη, τη Βαλέτα. Η Βαλέτα είναι οχυρωμένη, χτισμένη πάνω σε ένα στενό ακρωτήρι, πλαισιωμένη από δύο φυσικά λιμάνια και διαθέτει και ένα περήφανο φρούριο, το Saint Elmo. Η πόλη χτίστηκε από τους Ιππότες του Τάγματος του Αγίου Ιωάννη μετά τη Μεγάλη Πολιορκία των Οθωμανών του 1565. Η ξενάγηση γίνεται με τα πόδια, γιατί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων απαγορεύεται στο τμήμα της Παλιάς Πόλης. Πρόκειται για μια μοναδική καστρούπολη με ιδιαίτερη ιστορική σημασία και απεριόριστη ομορφιά. Θα περπατήσουμε στα στενά γραφικά δρομάκια και θα απολαύσουμε τα στοιχεία μιας άλλη εποχής. Θα θαυμάσουμε τους κήπους Μπαράκα, απ' όπου θα δούμε την πανοραμική θέα του μεγάλου λιμανιού της Μάλτας (Grand Harbour) και των τριών ιστορικών πόλεων που συνδέονται με τις δύο μεγάλες πολιορκίες του 1565 και 1942.

Αν και το ταξίδι στον χρόνο είναι κάτι ανέφικτο, αυτή η βόλτα στις καστροπολιτείες του νησιού, είναι ένα αληθινό βύθισμα στο παρελθόν. Θα περπατήσουμε ακόμη στον κεντρικό πεζόδρομό Triq Ir-Repubblika, με τα παλιά κτίρια με τα «κλειστά» μπαλκόνια, τα καταστήματα με τις vintage επιγραφές και θα δούμε τα κάθετα σοκάκια με τα χρυσόχρωμα, ταλαιπωρημένα κτίρια και τα φθαρμένα palazzi που βρέχονται από την αύρα της θάλασσας. Ακόμη θα δούμε το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και τον καθεδρικό Ναό του Αγ. Ιωάννη, τον πιο εντυπωσιακό ναό της Μάλτας, εξαίρετο δείγμα μαλτέζικου μπαρόκ. Ο ναός ανεγέρθηκε μεταξύ του 1573 και του 1578 ως μοναστική εκκλησία των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη. Στην επίσκεψη μας στο μουσείο θα θαυμάσουμε δύο από τα πιο φημισμένα έργα του Καραβάτζιο, τον «Αποκεφαλισμό του Ιωάννη του Βαπτιστή» και τον «Άγιο Ιερώνυμο».

Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια αναχώρηση για να γνωρίσουμε τις περιοχές των 3 πόλεων - την Κοσπίκουα, την Βιτοριόζα και την Σέγκλια, έδρα των Ιωαννιτών Ιπποτών κατά την μεγάλη πολιορκία του 1565 (The three cities). Ένα μοναδικό σύμπλεγμα αρχιτεκτονικών κατασκευών κάστρων, κατοικιών και σημαντικών κτιρίων, τα οποία είναι χτισμένα σε μια υπέροχη θέση στο Μεγάλο Λιμάνι (Grand Harbour) και έχουν έντονες επιρροές από τους Φοίνικες, Ρωμαίους, Άραβες, Νορμανδούς, Ιωαννίτες Ιππότες και τους Βρετανούς. Από τις επάλξεις τους θα απολαύσουμε την μαγική θέα της Βαλέτας και θα περιπλανηθούμε στα Μεσαιωνικά στενά, με τα κτίρια της Ιερής εξέτασης, των Μοναστηριών, την πλατεία των εκτελέσεων και το σπίτι του δήμιου. Τελειώνοντας, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Η περιοχή που είναι το ξενοδοχείο σας, είναι ιδανική και για βραδινή βόλτα γιατί η Sliema και η St. Julian’s, σφύζουν από ζωή, διαθέτοντας μεγάλα ξενοδοχεία, εστιατόρια, bar και club. Το Paceville, στην άκρη του St. Julian’s, είναι το νυχτερινό επίκεντρο. Οι ντόπιοι κάνουν passeggiata, δηλαδή βόλτα, στον παραλιακό δρόμο, ο οποίος, αν τον κοιτούσες από ψηλά θα έμοιαζε με κορδέλα, διατρέχοντας αναρίθμητους κόλπους, λιμανάκια και μαρίνες.

2η ημέρα: ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΣΤΑ - ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΑ ΑΛΙ - ΛΟΦΟΣ ΡΑΜΠΑΤ - ΜΕΔΙΝΑ - ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΟΛΗ - ATTARD - ΚΗΠΟΙ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 

Παίρνουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στο γεωγραφικό κέντρο της Μάλτας. Η χώρα που δεν έχει μεγαλύτερη έκταση από τη Νάξο, έχει περίπου 480.000 κατοίκους και βρίσκεται στην πρώτη θέση σε πυκνότητα πληθυσμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπου κι αν κοιτάξετε, θα δείτε κτίρια, πόλεις, κάστρα. Στη βόλτα μας θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό καθεδρικό ναό της Μοστα, με τον τρίτο μεγαλύτερο τρούλο στην Ευρώπη και στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Εθνικό Πάρκο Τα Αλί, όπου θα επισκεφθούμε το φημισμένο εργοστάσιο παραγωγής φυσητού γυαλιού καθώς και το εργοστάσιο αργυροχρυσοχοΐας. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο λόφο του Ραμπάτ για επίσκεψη στην περίφημη Μεδινα. Αποκαλείται <σιωπηλή πόλη>, επειδή είναι οχυρωμένη σε ένα απόρθητο κάστρο και λόγω της μυστηριώδους περιβάλλουσας ατμόσφαιρας. Είχε διατελέσει στο Μεσαίωνα πρωτεύουσα του νησιού, πριν οι Ιωαννίτες Ιππότες χτίσουν το οχυρό τους κοντά στη θάλασσα. Καταστράφηκε ολοσχερώς από το σεισμό του 1693. Όταν κατέλαβαν οι Ιππότες το νησί η παλιά μαλτέζικη αριστοκρατία εγκαταστάθηκε εδώ. Σήμερα, με προσεκτική συντήρηση και ελεγχόμενη αναπαλαίωση, προσπαθεί με τη βοήθεια και της Unesco να διατηρήσει τη θαυμάσια μπαρόκ αρχιτεκτονική της, η οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι συνδυασμένη με χαρακτηριστικά αραβικά στοιχεία. Είναι η πιο κομψή αλλά και η πιο ακριβή περιοχή της Μάλτας. Οι βαριές ολοσκάλιστες ξύλινες πόρτες των σπιτιών της ανοίγουν σπάνια. Η πόλη δεν έχει εμπορική ζωή και φαίνεται να ζει περισσότερο στο ένδοξο παρελθόν παρά στο παρόν. Η μαγική της ατμόσφαιρα δεν έχει αλλοιωθεί από τα πλήθη τουριστών που συρρέουν εκεί. Στη βόλτα μας, θα θαυμάσουμε εντυπωσιακά πυργόσπιτα με χαρακτηριστικά περίτεχνα φανάρια, πετρόχτιστα μοναστήρια και νορμανδικά παλάτια. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την αριστοκρατική κοινότητα του Attard και τους περίφημους κήπους του Αγίου Αντωνίου και το Προεδρικό μέγαρο. Απολαύστε μια βόλτα με την άμαξα, να φωτογραφήσετε τα magic bus από το 1950, να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα, που φημίζεται για το φρέσκο ψάρι και τις σούπες λαχανικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η & 4η ημέρα: ΜΑΛΤΑ - SAINT JULIAN'S - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ

 

Είναι τόσα αυτά που μπορείτε να κάνετε σε αυτό το νησί που πρέπει να επιλέξετε. Σήμερα η μέρα είναι όλη δική σας για να κάνετε αυτό που επιθυμείτε. Επιλέξτε μια θαλάσσια μίνι κρουαζιέρα, δείτε τους Μεγαλιθικούς ναούς της Μάλτας, επισκεφτείτε το παραδοσιακό ψαροχώρι Μαρσασλόκκ ή κάντε μπάνιο σε μια από τις παραλίες του νησιού. Σας προτείνουμε και μια βόλτα στη Βαλέτα όπου μπορείτε να επισκεφτείτε το μουσειο πανοπλίας στο παλατι του Μεγάλου μαγίστρου, το μουσείο Casa Rocca piccola έτσι ώστε να γνωρίσετε μια μαλτέζικη αρχοντική κατοικία του 16ου αιώνα και τέλος το κάστρο San Elmo. Εναλλακτικά σας προτείνουμε είτε επίσκεψη στο ενυδρείο που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού και μπορείτε να δείτε δελφίνια, καρχαρίες και αμέτρητα εξωτικά ψάρια και θαλάσσια πλάσματα, είτε επίσκεψη στο χωριό του Ποπάυ για να ξαναγίνετε παιδιά. Ο συνοδός μας είναι εκεί για να σας δώσει κάθε απαραίτητη πληροφορία.

5η ημέρα: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΚΟΖΟ - RABAT - ΣΛΕΤΙ

 

Ξυπνάμε στο κέντρο της Μεσογείου και παίρνουμε το πρωινό μας! Μετά το πρωινό, αξιοποιήστε το χρόνο με τον τρόπο που επιθυμείτε ή ελάτε μαζί μας σε μια προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο μαγευτικό νησάκι Γκόζο. Για να φτάσουμε στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί του Αρχιπελάγους της Μάλτας, μεταφερόμαστε στο πορθμείο και επιβιβαζόμαστε στο ferry boat. Η εξαιρετική ομορφιά του τοπίου, τα υπέροχα σπίτια και αγροικίες, η εναλλαγή των εικόνων που θα συναντήσετε θα σας πείσουν γρήγορα, για το πόσο άξιζε η επίσκεψη σας στο νησί του Γκόζο. Θα επισκεφθούμε το Rabat, με το περίφημο κάστρο, την παλιά πόλη, τη σπηλιά όπου κατοικούσε η νύμφη Καλυψώ (εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες). Ακόμη θα επισκεφθούμε το γραφικό ψαροχώρι Σλέτι, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

6η ημέρα: SAINT JULIAN'S - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

Έχοντας γεμίσει εμπειρίες, εικόνες και νέους φίλους παίρνουμε το δρόμο για το αεροδρόμιο και την πτήση επιστροφής, δίνοντας ραντεβού σε ένα επόμενο υπέροχο ταξίδι!

   Σημειώσεις :

  • Στο ταξίδι των 5 ημερών έχουμε 4 διαν/σεις και δεν περιλαμβάνεται η μια ελεύθερη ημέρα του προγράμματος.
  • Στο ταξίδι των 5+1 ημερών έχουμε 5 διαν/σεις και δεν περιλαμβάνεται το πρωινό της τελευταίας ημέρας.

 

Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Τιμοκατάλογος : 

  • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
  • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο : Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Τιμή παιδιού : Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. 
  • Τιμή μονόκλινου : Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου.
  • Βρέφος έως 2 ετών : Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς..
  • Σύνολο φόρων : Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις 

 

Διατροφή :

  • Πρωινό : Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημιδιατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά 
  • Πλήρης διατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
  • All inclusive : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα 

 

  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης.
  • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις - εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν.
  • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας. 
  • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη. 
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
  • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή. 
  • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση.

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας στο σύνδεσμο Όροι συμμετοχής σε ταξίδι

 

THE DISTRICT HOTEL 3*

Το The District Hotel είναι ένα κατάλυμα που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του St Julian’s  μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Golden Mile. Τα δωμάτια έχουν κομψή διακόσμηση και διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και παροχές για καφέ/τσάι.. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους. Παρέχονται δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρας μαλλιών, για μεγαλύτερη άνεση. Το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν WiFi σε όλους τους κοινόχρηστους  χώρους.για τους επισκέπτες. εστιατόριο, μπαρ καθώς και χώρο φύλαξης αποσκευών

  • Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη δημοφιλέστερη περιοχή της πόλης και έχει εξαιρετική βαθμολογία για την τοποθεσία του 9,1

 

ALLEGRO HOTEL 3*

Το Allegro Hotel βρίσκεται σε μια βολική τοποθεσία στο St Julian’s, σε απόσταση μόλις 250μ. από την παραλία με γαλάζια σημαία στον Κόλπο St George. Ο παραλιακός δρόμος, το εμπορικό κέντρο και η παραλία του St Julian βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Τα δωμάτια του διαθέτουν παροχές όπως τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, θυρίδες ασφαλείας και πιστολάκι μαλλιών. Το Allegro παρέχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, εστιατόριο  και μια φανταστική πισίνα και χώρο ηλιοθεραπείας στον τελευταίο όροφο. Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε στον ήλιο, θαυμάζοντας την καταπληκτική θέα στη Μεσόγειο και στις όμορφες πόλεις της Μάλτας.

  • Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,4 για ταξίδι δύο ατόμων.


IKYK HOTEL-IK COLLECTION 3*

Το Ikyk Hotel βρίσκεται στην καρδιά του Paceville, σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες τουριστικά περιοχές της Μάλτας και σχεδιάστηκε για να ξεχωρίζει από άλλα ξενοδοχεία, προσελκύοντας επισκέπτες που αναζητούν αυτή τη μοναδική απόδραση! Χρησιμοποιώντας πολλά φωτεινά χρώματα και έχοντας ξεχωριστά δωμάτια, ο σκοπός αυτού του ξενοδοχείου είναι να προσφέρει μια νεανική εμπειρία - τόσο για όσους είναι μικρότεροι σε ηλικία όσο και για εκείνους που αισθάνονται ότι είναι ακόμα νέοι στην καρδιά! Το IKYK Hotel προσφέρει στους επισκέπτες κλιματιζόμενα δωμάτια που παρέχουν επιφάνεια εργασίας, ηλεκτρικό βραστήρα, μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.  Ακόμη διαθέτει εστιατόριο, μπαρ, εξωτερική πισίνα, χώρο φύλαξης αποσκευών, υπηρεσία συναλλάγματος  και δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους.για τους επισκέπτες.

  • Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στη δημοφιλέστερη περιοχή της πόλης Άγιος Ιουλιανός και έχει εξαιρετική βαθμολογία για την τοποθεσία του 8,8

 

HOTEL BE 4*

Το Be Hotel βρίσκεται μέσα στο εμπορικό κέντρο Bay Street Tourist Complex, μόλις 200μ. από την αμμώδη παραλία του κόλπου St George. Προσφέρει βεράντα στον 11ο όροφο με πανοραμική θέα και πισίνα. Το μοντέρνο και πολύχρωμο ξενοδοχείο παρέχει κλιματιζόμενα δωμάτια τα οποία διαθέτουν διαδραστική τηλεόραση HD, καθώς επίσης ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει δωρεάν WiFi. Στο εμπορικό κέντρο θα βρείτε ποικιλία καταστημάτων, οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας, μπόουλινγκ και διάφορα εστιατόρια. Σε κοντινή απόσταση λειτουργούν παμπ, μπαρ και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Το be.HOTEL αποτελεί ιδανική βάση για να απολαύσετε την έντονη νυχτερινή ζωή της περιοχής Paceville. 

  • Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη δημοφιλέστερη περιοχή της πόλης και έχει εξαιρετική βαθμολογία για την τοποθεσία του 9,1

 

HOTEL ARGENTO 4*

Το Hotel Argento βρίσκεται σε μια ήσυχη αστική περιοχή του Κόλπου Spinola, ακριβώς πίσω από τον Τερματικό Σταθμό του Αγίου Ιουλιανού και διαθέτει εντυπωσιακή βεράντα στον τελευταίο όροφο με πισίνα.  Η γύρω περιοχή είναι γεμάτη εστιατόρια, καταστήματα και καφέ, ενώ τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης της συνοικίας Paceville απέχουν λίγα μόνο βήματα. Τα δωμάτια του Hotel Argento διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και παροχές για τσάι/καφέ. 

  • Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,0 για ταξίδι δύο ατόμων.

 

HOTEL GOLDEN TULIP VIVALDI 4

Το Vivaldi Hotel βρίσκεται στην Paceville, την κύρια περιοχή ψυχαγωγίας της Μάλτας, 300μ. από το καζίνο Dragonara και 400μ. από τον τερματικό σταθμό λεωφορείων του St Julian’s. Προσφέρει πανοραμική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα και πισίνα στον τελευταίο όροφο με ξαπλώστρες. Τα δωμάτια του είναι όλα κλιματιζόμενα και διαθέτουν μπαλκόνι, μίνι μπαρ και δορυφορική τηλεόραση. Οι υπηρεσίες στο Vivaldi περιλαμβάνουν το Newtones Leisure Club με εσωτερική πισίνα, σάουνα, υδρομασάζ και γυμναστήριο. 

  • Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια  τη βαθμολόγησαν με 8,9 για ταξίδι δύο ατόμων. 

 

HOTEL HOLM BOUTIQUE & SPA 5*

Το HOLM Boutique & SPA βρίσκεται πάνω από τον κόλπο της Balluta στο St Julian’s και διαθέτει μπαρ,εξωτερική πισίνα, αίθουσα γυμναστικής, εσωτερική πισίνα, υδρομασάζ και κοινόχρηστο χώρο lounge. Το HOLM Boutique & SPA προσφέρει στους επισκέπτες κλιματιζόμενα δωμάτια με επιφάνεια εργασίας, καφετιέρα, μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.  

  • Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8,8 για ταξίδι δύο ατόμων.

 

5 ημέρες
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

24 Ιουν 2024
5 ημέρες DISTRICT HOTEL 3* - Πρωινό
345,00 €
0,00 €
595,00 €
5 ημέρες ΒΕ HOTEL 4* - Πρωινό
385,00 €
290,00 €
655,00 €
5 ημέρες ARGENTO 4* - Πρωινό
395,00 €
0,00 €
675,00 €
5 ημέρες HOLM BOUTIQUE HOTEL 5* - Πρωινό
470,00 €
0,00 €
790,00 €

15 Ιουλ 2024
5 ημέρες ALLEGRO 3* - Πρωινό
465,00 €
325,00 €
735,00 €
5 ημέρες ARGENTO 4* - Πρωινό
485,00 €
0,00 €
765,00 €
5 ημέρες GOLDEN TULIP VIVALDI 4* - Πρωινό
499,00 €
335,00 €
789,00 €
5 ημέρες HOLM BOUTIQUE HOTEL 5* - Πρωινό
535,00 €
0,00 €
855,00 €
Σύνολο φόρων: 165,00 €
6 ημέρες
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

20 Ιουλ 2024
6 ημέρες ALLEGRO 3* - Πρωινό
435,00 €
355,00 €
715,00 €
6 ημέρες ARGENTO 4* - Πρωινό
495,00 €
0,00 €
795,00 €
6 ημέρες GOLDEN TULIP VIVALDI 4* - Πρωινό
515,00 €
0,00 €
835,00 €
6 ημέρες HOLM BOUTIQUE HOTEL 5* - Πρωινό
550,00 €
0,00 €
900,00 €

03 Αυγ 2024
6 ημέρες ALLEGRO 3* - Πρωινό
465,00 €
0,00 €
755,00 €
6 ημέρες ARGENTO 4* - Πρωινό
545,00 €
0,00 €
875,00 €
6 ημέρες GOLDEN TULIP VIVALDI 4* - Πρωινό
560,00 €
0,00 €
910,00 €
6 ημέρες HOLM BOUTIQUE HOTEL 5* - Πρωινό
595,00 €
0,00 €
975,00 €

10 Αυγ 2024
6 ημέρες ALLEGRO 3* - Πρωινό
465,00 €
0,00 €
755,00 €
6 ημέρες ARGENTO 4* - Πρωινό
545,00 €
0,00 €
875,00 €
6 ημέρες GOLDEN TULIP VIVALDI 4* - Πρωινό
560,00 €
0,00 €
910,00 €
6 ημέρες HOLM BOUTIQUE HOTEL 5* - Πρωινό
595,00 €
0,00 €
975,00 €
Σύνολο φόρων: 165,00 €