Ένας επίγειος παράδεισος στις Σποράδες

Διακοπές στην Αλόννησο, 4,5 & 6 ημέρες

Διακοπές στην Αλόννησο- Μπαίνουμε στο λεωφορείο και αναχωρούμε για το λιμάνι του Βόλου
- Ο team leader σας δίνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (προσοχή μην τα χάσετε) και κάθε απαραίτητη πληροφορία
- Λιμάνι Βόλου, επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στην Αλόννησο
- Πράγματα στο δωμάτιο και οι διακοπές αρχίζουν!
- Την τελευταία ημέρα να είστε στο λιμάνι τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την αναχώρηση του πλοίου
- Στη άφιξη στο Βόλο σας περιμένει ο team leader για την επιστροφή στην πόλη μας.

ΛΙΓΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ….ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!

Καλωσορίσατε στην Αλόννησο. Ψάρεμα, πεζοπορία, επίσκεψη στο νησί του μεγαλύτερου θαλάσσιου πάρκου της Ευρώπης, καγιάκ, κανό, καταδύσεις και προπάντων χαλάρωση είναι… η νέα σου καθημερινότητα! Η ιδιαίτερη γεωγραφία του προορισμού φαίνεται από τη δυνατότητα που σας δίνεται για να εξερευνήσετε την Αλόννησο μαζί με τα νησάκια που την «περιτριγυρίζουν», δημιουργώντας ένα μοναδικό οικοσύστημα, το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και Βορείων Σποράδων. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως το νησί αποτελεί έναν από τους τελευταίους οικολογικούς παραδείσους. Ο τόπος είναι προικισμένος με πλούσια χλωρίδα και πανίδα και προσφέρεται για ποικίλες δραστηριότητες. Τα γραφικά χωριουδάκια ασκούν τη δική τους γοητεία. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική που «δένει» αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον και τους χαμογελαστούς και πάντα φιλόξενους κατοίκους. Ορισμένα από τα πλέον αξιόλογα σημεία είναι η Παλιά Αλόννησος, το Πατητήρι, ο Ρουσούμ Γιαλός, η Βότση, η Στενή Βάλα και τα Καλαμάκια.

«Και δύο μήνες να μείνετε εδώ, κάθε μέρα θα κολυμπάτε σε άλλη παραλία!»

Τυρκουάζ αποχρώσεις, οργανωμένες ή παρθένες παραλίες και μέρη που προφέρονται για εξερεύνηση, χαλάρωση και… φωτογράφιση. Ο Άγιος Δημήτριος ,το Κοκκινόκαστρο, ο Λεφτός Γιαλός, ο Μεγάλος Μουρτιάς ,η Μηλιά και η Χρυσή Μηλιά αποτελούν αντιπροσωπευτικά παραδείγματα οργανωμένων παραλιών. Η νοτιοανατολική ακτή είναι γεμάτη από παραλίες, όλες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Κίτρινη άμμος, πολύχρωμες πέτρες, απότομοι ωχροκίτρινοι βράχοι ή κοκκινωποί γκρεμοί είναι αυτά που θα συναντήσετε στις διάφορες παραλίες. Οι περισσότερες είναι κρυμμένες σε κόλπους περιτριγυρισμένους από πευκοδάση και ελαιώνες. Η βορειοδυτική ακτή είναι βραχώδης και σε μεγάλο βαθμό απροσπέλαστη από ξηράς καθώς οι κρημνώδεις βράχοι καταλήγουν απότομα κάτω στη θάλασσα. Στο βόρειο κομμάτι της ακτής υπάρχουν μικρές παραλίες, στις οποίες όμως μπορείτε να φτάσετε μόνο με καραβάκι. Στο νότιο μέρος της ακτής υπάρχει πρόσβαση σε μερικές παραλίες οδικώς ή περπατώντας. Ορισμένες μικρές παραλίες βρίσκονται στον όμορφο κόλπο της Μεγάλης Άμμου.

 


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας για να μιλήσετε  με εκπρόσωπο μας στα τηλέφωνα 2310 284300, 2310 284880, 2310 284113.

1. Μεταφορά με λεωφορείο προς / από το λιμάνι του Βόλου,

2. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια,

3. Διαμονή στο κατάλυμα που επιλέξατε,

4. Αντίστοιχη διατροφή,

5.Συνοδό του γραφείου,

6. Ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.