Ταξίδι στο Άμστερνταμ με το World Party Traveller

Amsterdam Wipe out

Wipe out
Βγαλμένο μέσα από παραμύθι, μαγευτικό, γραφικό αλλά ταυτόχρονα και προκλητικό. Το Amsterdam είναι η πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Τα αμέτρητα κανάλια και οι πάνω από 1.000 γέφυρες, είναι ο λόγος που το κάνουν μια από τις πιο γραφικές Ευρωπαϊκές πόλεις. Το ταξίδι – εμπειρία ξεκινά, με την αδρεναλίνη μας να βαράει κόκκινα στο Bubble Football, ποιός Maradona και ποιός Pele. Προσοχηηή!! Eτοιμοιιί;;;; Φρρρρρ… Και που είστε ακόμα! Νομίζετε ότι αυτό ήταν; Πείτε αλεύρι, το Wipe Out σας γυρεύει… Τούμπες, βουτιές και σκαρφαλώματα είναι μερικά από τα challenges που θα αντιμετωπίσετε! Θα γίνει χαμός! Το βράδυ οργανώσαμε μια Yolo βόλτα με το Party Bus όπου το ποτό και η δυνατή μουσική θα στείλουν την διάθεση μας στα ύψη! Ξεχάσαμε κάτι; Μπα ε; Red LIght District… Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, για τυχόν διαζύγια απευθυνθείτε στον Δήμαρχο της πόλης… Η αλήθεια είναι ότι σε αυτήν την εκδρομή θα ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Εμείς δεν κρατιόμαστε! Εσείς?


 

 

Highlights
-Wipe Out
-Pic Nic
-Balloon Trip
-Sailing Trip
-Marken και Volendam
-Bubble Football
-Canal Cruise
-Party Bus
1η ημέρα: Αναχώρηση - Άμστερνταμ

 
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και φύγαμε κατευθείαν για Amsterdam! Άφιξη στο αεροδρόμιο Schiphol. Τα λεωφορεία είναι εκεί και μας περιμένουν, για να μας μεταφέρουν στο ξενοδοχείο όπου και θα τακτοποιηθούμε.

2η ημέρα: Άμστερνταμ - Περιήγηση πόλης - Bubble football - Party bus

Bubble footballΗ ημέρα ξεκινά με ένα καλό πρωινό, γιατί θα το χρειαστείτε σίγουρα. Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο μας και πάμε για περιήγηση στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας, που επιπλέει στη θάλασσα. Θα ξεκινήσουμε από το ιστορικό κέντρο, το οποίο οριοθετείται από τρία ημικυκλικά τεχνητά κανάλια. Οι όχθες των καναλιών ενώνονται με 400 μικρές και μεγαλύτερες γέφυρες. Στο γραφικό ιστορικό κέντρο λοιπόν, μεταξύ άλλων, θα δούμε, το Βασιλικό μουσείο Rijksmuseum, το οποίο και στεγάζεται σε παλάτι γοτθικού ρυθμού του 1885 και φιλοξενεί τα πιο γνωστά έργα ζωγραφικής της χώρας, όπως και το μουσείο σύγχρονης τέχνης Stedelijk. Θα συνεχίσουμε με το φημισμένο μουσείο του Vincent Van Gogh, όπου θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές από τα έργα του. Έπειτα, πάμε κατευθείαν να γελάσουμε και να παίξουμε όλοι μαζί στο Bubble Football. Φοράμε τα σορτσάκια μας και με το που σφυρίξει ο διαιτητής… η μάχη ξεκινά. Επιτέλους μπορείτε άφοβα να ξεδιπλώσετε τον κρυφό Μαραντόνα που κρύβετε τόσα χρόνια μέσα σας. Η πιο καλή ομάδα στις τρίπλες, τις τούμπες, τα τάκλιν και φυσικά αυτή που θα βάλει τα περισσότερα γκολ, θα είναι αυτή που θα στεφθεί στο τέλος πρωταθλήτρια, παράλληλα θα έχουμε Pic Nic για αυτούς που είναι "πάγκο"!! Επιστρέφουμε για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας στο ξενοδοχείο και το βράδυ μας περιμένει μια ξεχωριστή βόλτα! Party Bus με ποτό, μουσική, φώτα και διάθεση στα ύψη!

3η ημέρα: Wipe out

Άμστερνταμ wipe outΞυπνάμε, παίρνουμε το πρωινό μας και ετοιμαζόμαστε για νέες περιπέτειες! Ήρθε η ώρα του WipeOut! Θα τα καταφέρετε να τερματίσετε τον αγώνα? Βουτιές, τούμπες κι ατελείωτα χαμόγελα. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Μετά από τη βράβευση της νικήτριας ομάδας, θα επιστρέψουμε πίσω στο ξενοδοχείο για ανασυγκρότηση δυνάμεων! Το βράδυ ετοιμαζόμαστε για βόλτα με το καραβάκι που θα μας ξεναγήσει καθώς ο ήλιος πέφτει κι η πόλη αρχίζει να φοράει τα καλά της, γιατί η εμπειρία του Amsterdam βιώνεται καλύτερα, διασχίζοντας τα κανάλια της παρέα με ωραίες μουσικές και άφθονο ποτό. Αφού έχουμε γίνει ένα σαν ομάδα, είμαστε πλέον έτοιμοι για Late Night βόλτα στην φημισμένη οδό Red Light Distric. Εμείς δεν ξέρουμε τιποταααά!!

4η ημέρα: Sailling trip - Balloon trip

Sailing tripΤέταρτη μέρα και συνεχίζουμε δυναμικά. Για όσους το επιθυμούν, το Sailing Trip και το Balloon Trip είναι οι δραστηριότητες που μας περιμένουν σήμερα. Είστε έτοιμοι; Βίρα τις άγκυρες καπετάνιοοοο. Αρμενίζουμε με τα πανιά μας προς τα ψαροχώρια Marken και Volendam, όπου θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια και στο όμορφο μικρό λιμάνι. Λίγο πριν μας βρεί το σούρουπο, θα έχουμε επιστρέψει για να δούμε την πανέμορφη πόλη του Άμστερνταμ από μια άλλη ματιά. Από τα 800 μέτρα, παρέα έκει πάνω σε ένα αερόστατο, θα δούμε όλοι μαζί τα μαγευτικά χρώματα που θα μας χαρίσει απλόχερα η δύση του ήλιου. Μόλις προσγειωθούμε θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο και όσοι ακόμη έχουν δυνάμεις μπορούν να πάρουν μία τελευταία γεύση από την αποκαλούμενη "Βόρεια Βενετία¨ της Ευρώπης!

5η ημέρα: Άμστερνταμ - Πτήση επιστροφής

H πέμπτη ημέρα ξεκινά πολύυυυ νώρις καθώς είναι η μέρα της επιστροφής μας! Οι μέρες είναι αρκετές για να φτιάξουμε νέες παρέες κι αναμνήσεις που θα διηγούμαστε για πολύ καιρό! Get ready and see you on board!!
Αναχώρηση 01/06
 
Τιμή: 445€ + φόροι αεροδρομίου 145€
Επιβάρυνση μονόκλινου + 140


Περιλαμβάνονται
-Αεροπορικά εισιτήρια με αναχώρηση από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη
-Διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων για 4 διανυκτερεύσεις
-Μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο για την εκτέλεση του προγράμματος
-Πρωινό
-Είσοδος και συμμετοχή στο WipeOut
-Pic Nic
-Νυχτερινή έξοδος με Party Bus
-Φωτογράφος καθ ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
-Συνοδός του γραφείου
-Ταξιδιωτική ασφάλιση

 

Δεν περιλαμβάνονται
-Το κόστος των προαιρετικών δραστηριοτήτων
-Οι είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
-Οι φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι, Φ.Π.Α.

 

Extras / Προαιρετικές Δραστηριότητες
-Bubble Football 40 €
-Sailing Trip 85 € (Διάρκεια 6 ώρες, περιλαμβάνει γεύμα με σάντουιτς, σνακς, soft drinks, καφέ, μπύρα και κρασί).
-Balloon Trip 140 €
-Canal Cruise 35 €

Έντυπα και τιμοκατάλογοι
Κατεβάστε τα έντυπα και τους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας
Για συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία
Κατεβάστε τα έντυπα και τους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας σε άφιρμη μορφή
Αξίζει να δεις
Μέρη που αξίζει κανείς να επισκεφθεί