TΑΞΙΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 

 

 

Η εταιρεία μας,  εδώ και 40 χρόνια προσφέρει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε  Συλλόγους,  Σωματεία και οργανωμένες παρέες, για να κάνουν πράξη  τα ταξίδια που ονειρεύονται τα μέλη και οι φίλοι τους, όπως επίσης και μικρές και μεγάλες εταιρείες,  που επιθυμούν ένα πρόγραμμα στα δικά τους μέτρα, με επιλεγμένες επισκέψεις σε αξιοθέατα, καθώς και ταξίδια γευσιγνωσίας ή ταξίδια περιπέτειας, εξερεύνησης  και παιχνιδιού, ακόμη είμαστε έτοιμοι να οργανώσουμε για εσάς, ιστορικά και πολιτιστικά ταξίδια με την συνοδεία καταξιωμένων και εξιδεικευμένων ξεναγών σε όλο το κόσμο. Η τεράστια εμπειρία μας, σε ταξίδια σε όλο το κόσμο, εξασφαλίζει πως από τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας, την επιλογή των ξενοδοχείων και των μεταφορικών μέσων, μέχρι την προσφορά μας, θα λάβετε τις καλύτερες δυνατόν υπηρεσίες σε σχέση ποιότητας και τιμής. Στις αναλυτικές προτάσεις και προσφορές μας , θα έχετε όλες τις λεπτομέρειες για το ταξίδι της επιλογής σας και όλο το απαραίτητο υλικό για να αξιολογήσετε κάθε ταξιδιωτικό προϊόν που σας προτείνουμε: 

 Σε όλες μας τις προσφορές θα βρείτε:

  • Ονόματα των αεροπορικών εταιρειών. 
  • Αναλυτικά στοιχεία για τις αποσκευές, που μπορείτε να έχετε.

  • Ονόματα των ξενοδοχείων, την θέση που βρίσκονται και την αξιολόγησή τους από διεθνείς εκτιμητές.
  •  Το είδος των επισκέψεων ου προσφέρουμε (πανοραμικές ή περιπατητικές ξεναγήσεις).
  • Τα ονόματα των μουσείων και πάρκων που επισκεπτόμαστε με τις αναλυτικές τιμές εισόδου και τα ωράρια και μέρες λειτουργίας.
  • Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα λεωφορεία, σας ενημερώνουμε για τον τύπο και την ηλικία των λεωφορείων που σας προσφέρουμε.
  • Αναλυτικά τις τιμές για ενήλικες και παιδιά, για όλους τους τύπους δωματίων διαμονής.
  • Αναλυτική παρουσίαση των Δημοτικών φόρων ξενοδοχείων, check points και οποιοδήποτε άλλο κόστος που σε εμάς δεν θα μείνει ποτέ κρυφό.
  • Την δυνατότητα πληρωμής του ταξιδιού σας σε δόσεις.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας, ζητήστε μας το ταξίδι που θέλετε και ένας έμπειρος και εξιδεικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μέσα σε 24 ώρες μαζί σας, για να συζητήσει τις λεπτομέρειες για το ταξίδι που ονειρεύεστε. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παρακαλούμε συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και το ταξιδιωτικό σας αίτημα και αποστείλατε το mail. Μόλις παραλάβουμε το mail σας, θα σας τηλεφωνήσουμε ή θα σας απαντήσουμε μέσω mail για ό,τι μας ζητήσετε. Για τα αεροπορικά ταξίδια, σας παρακαλούμε να μας αναφέρετε από ποιο αεροδρόμιο θέλετε να αναχωρήσετε και να μας δώσετε μια συνοπτική περιγραφή του τι θέλετε. Εάν προτιμάτε να μας τηλεφωνήσετε καλέστε μας στο τηλεφωνικό κέντρο  2310 - 284 300  καθημερινά από τις 09:00 έως 21:00.

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 16, ισόγειο
Mail επικοινωνίας για τις ζητήσεις σας: [email protected]
Η  εταιρεία: Athos Hellas
EOT Αριθμός αδείας : MH.T.E.  

 


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας για να μιλήσετε  με εκπρόσωπο μας στα τηλέφωνα 2310 284300