Ρομαντικός Δρόμος Γερμανίας
Δρέσδη - Βερολίνο

Ρομαντικός Δρόμος Γερμανίας - Δρέσδη - Βερολίνο

Καλοκαίρι '24 | 6 ημέρες

Ρομαντικός Δρόμος Γερμανίας - Δρέσδη - Βερολίνο

Καλοκαίρι '24 | 6 ημέρες

 

ΜΟΝΑΧΟ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΒΙΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΡΌΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΙΝΚΕΛΣΜΠΙΛ – ΔΡΕΣΔΗ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Ο ρομαντικός δρόμος της Γερμανίας είναι μια από τις πιο διαχρονικές τουριστικές διαδρομές και ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια υπέροχη διαδρομή 350 χιλιομέτρων στις νότιες επαρχίες της Βαυαρίας και της Βάδης - Βυρτεμβέργης. Πήρε αυτή την ονομασία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, από τους συμμάχους, για τα παραμυθένια τοπία, τα χαρακτηριστικά χωριά, την αρχιτεκτονική, τις οχυρωμένες πόλεις και τα κάστρα. Η διαδρομή περιλαμβάνει πολλές ιστορικές και μεσαιωνικές πόλεις, που θα ανακαλύψετε την ιστορία και τις ομορφιές τους, έτσι όπως τους αξίζει. Εμείς σχεδιάσαμε και φέτος αυτό το ταξίδι με ιδανικές πτήσεις και διαμονή, ξεκινώντας από τη Νυρεμβέργη και καταλήγοντας στο ιστορικό Βερολίνο. Ιδανικές πτήσεις με Aegean, πολυτελής διαμονή και ένα πρόγραμμα που σίγουρα δεν θα ξεχάσετε.

 

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι γιατί σας προσφέρουμε..

  • Απευθείας πτήσεις της Aegean airlines, με αναχώρηση για Μόναχο και επιστροφή από Βερολίνο ιδανικά αεροδρόμια για αυτό το πρόγραμμα
  • Αναχώρηση πτήσης πρωί και επιστροφή βράδυ για να έχουμε 6 “γεμάτες” μέρες.
  • Μικρή και μεγάλη βαλίτσα για να μην σας απασχολεί το βάρος των αποσκευών σας
  • Πολυτελέστατη διαμονή με την εγγύηση των δημοφιλών αλυσίδων Ramada & Leonardo
  • Επίσκεψη και περιήγηση στην πόλη του Μονάχο εκμεταλλευόμενοι την πρωινή απευθείας πτήση
  • Επίσκεψη στο όμορφο Βίρτσμπουργκ, την πρωτεύουσα της Κάτω Φραγκονίας.
  • Επίσκεψη στη Δρέσδη την λεγόμενη “Φλωρεντία του Βορρά”
  • Διαμονή και περιήγηση στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο

 

1η ημέρα: : Πτήση για Μόναχο - Περιήγηση πόλης - Νυρεμβέργη περιήγηση & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” στις 06.10 το πρωί και πτήση για το Μόναχο. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Μονάχου όπου θα μας περιμένει ο έμπειρος συνοδός μας για να μας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Θα έχουμε λίγο χρόνο για καφέ και πρωινό και στη συνέχεια και θα κατευθυνθούμε στο κέντρο της πόλης για να ξεκινήσουμε την περιήγησή μας, όπου θα δούμε την κεντρική πλατεία Μαριενπλατς με το παλαιό δημαρχείο, το επιβλητικό νέο δημαρχείο με τις 43 καμπάνες και τον κίονα της Παναγίας, με το χρυσό άγαλμά της. Θα συνεχίσουμε με την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, η παλαιότερη εκκλησία του Μονάχου. Θα διασχίσουμε την Βικτουαλιενμαρκτ, μία ανοιχτή αγορά εδώδιμων ειδών με προϊόντα από όλο τον κόσμο. Θα δούμε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Νέπομουκ, ένα από τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της αρχιτεκτονικής μπαρόκ και σπίτι των αδελφών Ασσαμ, την εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ και αμέσως μετά στον καθεδρικό ναό της Παρθένου Μαρίας με τους χαρακτηριστικούς τρούλους ύψους 99 μέτρων. Προχωράμε στην Προμενάντεπλατς και στον ιστορικό Ναό του Σωτήρος (Salvatorkirche), ο οποίος το 1828 είχε παραχωρηθεί από το βασιλιά Λουδοβίκο Α΄ στον Ελληνισμό της πόλεως. Ακολουθεί η Τεατίνερστρασσε (πεζόδρομος με καταστήματα) και η Οντεόνσπλατς, συνεχίζουμε στη Ρέσιντεντςστρασσε και την πλατεία Μαξιμιλιανού Ιωσήφ, του πρώτου βασιλιά της Βαυαρίας. Εδώ βρίσκεται η κεντρική είσοδος του χειμερινού παλατιού (ρεσιντέντς) και του νεοκλασικού ρυθμού κτίριο της Όπερας του Μονάχου. Θα συνεχίσουμε με το Χόφμπροιχαους, από τις γνωστότερες μπυραρίες του Μονάχου, η οποία βρίσκεται στην ιδιοκτησία της Βαυαρικής κυβέρνησης και προχωρώντας θα βρεθούμε στο σπίτι, όπου ο Μότσαρτ το 1780 έγραψε την όπερα της Ιδομενέας. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Νυρεμβέργη. Άφιξη και περιήγηση στην ιστορική αυτή σπουδαία πόλη της Γερμανίας. Νυρεμβέργη, γενέτειρα του ζωγράφου και χαράκτη Άλμπρεχτ Ντύρερ (15ος-16ος αι.). Η Νυρεμβέργη υπήρξε λίκνο και έδρα του ναζισμού κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η πόλη αυτή ήταν το επίσημο κέντρο των ναζί, οι οποίοι οργάνωναν εκεί τα ετήσια συνέδρια του Κόμματος από το 1933 μέχρι το 1938 και επιλέχθηκε συμβολικά για τη διεξαγωγή της Δίκης της Νυρεμβέργης (1945-1949), κατά την οποία οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης τα ανώτατα στελέχη των ναζί ως εγκληματίες πολέμου. Θεωρείται πατρίδα των παιχνιδιών, καθώς εδώ λειτουργούν πολλά εργοστάσια κατασκευής παιχνιδιών (κυρίως κούκλες), που εξάγονται σε όλο τον κόσμο. Θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη, η οποία περιβάλλεται από μεσαιωνικά τείχη μήκους 5 χιλιομέτρων και οχυρωματικούς πύργους (σήμερα σώζονται 71 από τους 130). Ο ποταμός Πέγκνιτς (Pegnitz), που τέμνει την παλιά πόλη στα δύο, τα γραφικά γεφυράκια και οι λιθόστρωτοι δρόμοι συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα. Θα δούμε την Κεντρική Πλατεία, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό και γύρω τους η μεγάλη αγορά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Νυρεμβέργη - Βίρτσμπουργκ - Μπάμπεργκ - Νυρεμβέργη

 
Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για το μοναδικής ομορφιάς Βίρτσμπουργκ,που είναι χτισμένο στις όχθες του ποταμού Μάιν. Βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο της Βαυαρίας, αποτελεί ουσιαστικά την αφετηρία (ή το τέλος), καθώς και την μεγαλύτερη πόλη του περίφημου Ρομαντικού Δρόμου της Γερμανίας. Από το ορόσημο της πόλης, το κάστρο του Marienberg, που αποτέλεσε την κατοικία των Πριγκίπων-Επισκόπων για περισσότερα από 500 χρόνια, μέχρι και το Πανεπιστήμιο, η πόλη περιβάλλεται από εντυπωσιακούς αμπελώνες, οι οποίοι την καθιέρωσαν ως μια από τις σημαντικότερες στάσεις για τους λάτρεις του κρασιού. Στο κέντρο της πόλης δεσπόζει το παλάτι του Residenz, ένα υπέροχο μπαρόκ αριστούργημα του Μπαλτάζαρ Νόιμαν (Balthasar Neumann), μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και ένα από τα σημαντικότερα παλάτια ολόκληρης της Γερμανίας. Το εντυπωσιακό σκηνικό συμπληρώνεται από τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Κίλιαν, το παλιό Δημαρχείο, την Κεντρική Αγορά, πολλά ιστορικά κτίρια και μουσεία. Στο ελεύθερο χρόνο μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις περίφημες ποικιλίες κρασιών της περιοχής και να κάνετε μια βόλτα στην παλιά πέτρινη γέφυρα πάνω από τον ποταμό Μάιν, που χρονολογείται από τον 15ο αιώνα. Στη συνέχεια αναχώρηση για το μαγευτικό Μπάμπεργκ, τη "Ρώμη της Φρανκονίας", όπως επονομάζεται, καθώς είναι χτισμένο και αυτό σε επτά λόφους. Αποτέλεσε θρησκευτικό και εμπορικό κέντρο για περισσότερους από 5 αιώνες. Τα 1.300 και πλέον ιστορικά κτίρια της πόλης συνέβαλαν στην ένταξή της στον κατάλογο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO από το 1993. Κατά την περιήγησή μας θα σταθούμε στην μοναδική γέφυρα του ποταμού Πέγκνιτζ, όπου στεγάζεται το κτίριο-κόσμημα του παλιού Δημαρχείου, θα ανεβούμε πεζοί μέχρι την πλατεία Dom, όπου θα θαυμάσουμε τον εντυπωσιακό Καθεδρικό ναό των Αγίων Πέτρου και Γεωργίου (10ου-13ου αιώνα) , έναν από τους μεγαλύτερους ναούς Ρομανικού ρυθμού στη Γερμανία και το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι Neue Residenz, στο οποίο έζησαν εξόριστοι τα τελευταία χρόνια της ζωής τους ο Όθωνας και η Αμαλία. Σήμερα, η πόλη του Μπάμπεργκ φημίζεται για τις περισσότερες από 50 τοπικές ζυθοποιίες, που μεταξύ άλλων παράγουν και την φημισμένη καπνιστή μπύρα, για τα πολυάριθμα καταστήματα με αντίκες και για τα υπέροχα κανάλια της γειτονιάς της "Μικρής Βενετίας". Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και το απόγευμα επιστροφή στη Νυρεμβέργη.

3η ημέρα: Νυρεμβέργη - Ρότενμπουργκ ομπ ντερ Τάουμπερ & Ντίνκελσμπιλ - Νυρεμβέργη

 

Πρωινό και αναχώρηση για μια πανέμορφη εκδρομή, με σκοπό να γνωρίσουμε ένα τμήμα της Ρομαντικής Οδού, με κορωνίδες τις πόλεις Ρότενμπουργκ ομπ-ντερ-Τάουμπερ και Ντίνκελσμπιλ. Η Ρομαντική οδός εκτείνεται σε μια διαδρομή 350 χλμ. περίπου που ξεκινά από το Βύρτσμπουργκ και κατεβαίνει μέχρι τις Άλπεις στην πόλη Φύσεν. Πήρε αυτή την ονομασία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, από τους συμμάχους, για τα παραμυθένια τοπία, χαρακτηριστικά χωριά την αρχιτεκτονική, τις οχυρωμένες πόλεις και τα κάστρα. Άφιξη στο μοναδικό Ρότενμπουργκ και περιήγηση στο ιστορικό της κέντρο. Το μεσαιωνικό Ρότενμπουργκ του κρατιδίου της Βαυαρίας, βρίσκεται στην περιοχή της Φραγκονίας που είναι μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Γερμανίας με χαρακτηριστικές μεσαιωνικές πύλες. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα τείχη, την εκκλησία του Νοσοκομείου, το Δημαρχείο, την αίθουσα που στέγαζε το Δημοτικό συμβούλιο και τον καθεδρικό ναό. Χρόνος ελεύθερος στα γραφικά δρομάκια της πόλης. Συνεχίζουμε τη διαδρομή προς το Ντίνκελσμπιλ , μια ακόμη μεσαιωνική, οχυρωμένη πόλη με τάφρους και μεσαιωνικές πύλες. Ο Ναός του Αγ. Γεωργίου από τον 15 αιώνα είναι από τους παλαιότερους καλύτερα διατηρημένους στην Γερμανία. Μπροστά από την εκκλησία απλώνεται η Βάινμάρκετ, η κεντρική πλατεία με τα εντυπωσιακά σπίτια των εμπόρων κ.α. Ευτυχώς γλύτωσε κατά τον τριακονταετή πόλεμο και έκτοτε το γεγονός εορτάζεται τον Ιούλιο με μια μεγαλοπρεπή παρέλαση την «Κιντερτσεχε». Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό. Στη συνέχεια επιστροφή στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Νυρεμβέργη - Δρέσδη - Βερολίνο

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη γοητευτική πρωτεύουσα της Σαξονίας, τη Δρέσδη, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έλβα. Η πόλη, που καταστράφηκε ολοσχερώς από τον βομβαρδισμό των βρετανικών και αμερικανικών αεροσκαφών κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αναγεννήθηκε και απέκτησε ξανά την παλιά της αίγλη μαγεύοντας τους επισκέπτες της. Κατά τη διάρκεια της απογευματινής περιήγησης στο ιστορικό κέντρο της Δρέσδης, θα δούμε μεταξύ άλλων την Όπερα της Σαξονίας, το μπαρόκ Τσβίνγκερ, το περίφημο σγκράφιτο Φίρστεντσουνγκ (παρέλαση δουκών), τη γιγαντιαία Φράουενκιρχε, τον Καθεδρικό Ναό (Χοφ Κιρχε), το Δημαρχείο. Αργά το απόγευμα άφιξη στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο, στις όχθες του ποταμού Σπρέε. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Βερολίνο περιήγηση πόλης – Προαιρετική εκδρομή στο Πότσδαμ

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια  θα ξεκινήσουμε την περιήγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκτυλιχθεί η ιστορία της που σφράγισε την εικόνα του σύγχρονου Βερολίνου και την ιστορία της Ευρώπης. Από την Πύλη του Βρανδεμβούργου και τη λεωφόρο Ούντερ ντεν Λίντεν έως τη λεωφόρο Καρλ Μαρξ και την περιοχή Media Spree όπου βρίσκεται το περίφημο κομμάτι του τείχους με τα γκράφιτι, γνωστό ως east side gallery, ενώ κοντά στο πέρασμα του Τσεκ Πόιντ «Τσάρλι» τα απομεινάρια του Τείχους θα μας μεταφέρουν νοερά στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Διασχίζοντας την επιβλητική λεωφόρο της 17ης Ιουνίου θα απολαύσετε το κεντρικό πάρκο της πόλης, το Τιεργκαρτεν, στη βόρεια πλευρά του οποίου βρίσκεται το Γερμανικό Κοινοβούλιο, το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, η Καγκελαρία, η Βουλή και πολλές πρεσβείες. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης για βόλτα και αναμνηστικές αγορές ή εναλλακτικά ελάτε μαζί μας σε μία προαιρετική εξόρμηση για το ιστορικό Πότσδαμ και τα περίφημα ανάκτορα Σαν Σουσί. Μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό από λίμνες και μεγαλειώδεις κήπους, βρίσκονται τα ανάκτορα του Φρειδερίκου Β΄, που σκοπό είχαν να συναγωνιστούν τις Βερσαλλίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Βερολίνο ελεύθερη ημέρα  - Πτήση επιστροφής

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη για να πραγματοποιήσετε τις τελευταίες σας αναμνηστικές αγορές στο κέντρο της πόλης. Εμείς σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Ζωολογικό κήπο, έναν από τους μεγαλύτερους και καλύτερους στην Ευρώπη, την πλατεία Πότσδαμ (Potsdam Platz), όπου βρίσκεται το Sony Center με τον εντυπωσιακό θόλο, το κινηματογραφικό μουσείο με κοστούμια της Μάρλεν Ντίντριχ, το Καζίνο κ.ά.- μια πλατεία που δεν κοιμάται ποτέ. Ενώ για τους λάτρεις των μουσείων μπορείτε να επισκεφτείτε το νησί των μουσείων όπου βρίσκονται 5 από τα κορυφαία μουσεία της πόλης. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής. 

Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Τιμοκατάλογος : 

  • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
  • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο : Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Τιμή παιδιού : Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. 
  • Τιμή μονόκλινου : Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου.
  • Βρέφος έως 2 ετών : Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς..
  • Σύνολο φόρων : Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις 

 

Διατροφή :

  • Πρωινό : Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημιδιατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά 
  • Πλήρης διατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
  • All inclusive : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα 

 

  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης.
  • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις - εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν.
  • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας. 
  • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη. 
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
  • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή. 
  • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση.

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας στο σύνδεσμο Όροι συμμετοχής σε ταξίδι

 

Ramada Park 4* 

Απολαύστε τη διαμονή σας με την εγγύηση της Ramada

To Ramada Nurnberg Parkhotel βρίσκεται στην περιοχή Mitte, 3 χλμ. μακριά από το κέντρο της πόλης Νυρεμβέργη. Aποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για ξεκούραση και ανανέωση. Γνωστό για το οικογενειακό του περιβάλλον και την ιδανική του τοποθεσία κοντά σε υπέροχα εστιατόρια και αξιοθέατα, το Ramada Nuernberg Parkhotel διευκολύνει όσους μένουν εδώ να ανακαλύψουν κάποια από τα καλύτερα μέρη της Νυρεμβέργης.

Θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας, αφού τα δωμάτια στο ξενοδοχείο προσφέρουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και μίνι μπαρ, ενώ είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε το Ίντερνετ με το δωρεάν wifi που είναι διαθέσιμο στους επισκέπτες. Υπάρχει πρόσβαση σε 24ωρη υπηρεσία δωματίου & reception.

 

Leonardo Royal Alexanderplatz 4*

Ένα από τα ποιοτικότερα ξενοδοχεία σε κεντρική τοποθεσία

Αυτό το superior ξενοδοχείο 4 αστέρων προσφέρει σάουνα και γυμναστήριο στον τελευταίο όροφο, καθώς και κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν WiFi. Βρίσκεται στην περιοχή Mitte του Βερολίνου, σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από την πλατεία Alexanderplatz. Τα δωμάτια στο Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz διαθέτουν μεγάλα παράθυρα και φωτεινή διακόσμηση. Περιλαμβάνουν όλα παροχές για ζεστά ροφήματα και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με κανάλια Sky. Το εστιατόριο Vitruv σερβίρει μπουφέ πρωινού και μεσογειακή κουζίνα. Τα τραμ και τα λεωφορεία κάνουν στάση ακριβώς μπροστά στο Leonardo. Το όμορφο πάρκο Volkspark Friedrichshain απέχει λίγα βήματα.

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

14 Ιουλ 2024
6 ημέρες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* - Πρωινό
629,00 €
549,00 €
878,00 €

28 Ιουλ 2024
6 ημέρες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* - Πρωινό
629,00 €
549,00 €
878,00 €

11 Αυγ 2024
6 ημέρες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* - Πρωινό
629,00 €
549,00 €
878,00 €

25 Αυγ 2024
6 ημέρες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* - Πρωινό
629,00 €
549,00 €
878,00 €
Σύνολο φόρων: 165,00 €