5&6 ημέρες στο νησί της Μεγαλόχαρης

Εκδρομή στην Τήνο

Τήνος 5 & 6 ημέρες, οδικώς - ακτοπλοϊκώς

1η ημέρα: Ραφήνα - Τήνος

 
Συγκέντρωση στα γραφεία μας στις 07:30 και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για Ραφήνα από όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Τήνο. Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την Χώρα της Τήνου.

2η ημέρα: Τήνος - Ίδρυμα Ευαγγελίστριας - Πινακοθήκη - Γύρος νησιού - Κιόνια

 
Πρωινό και επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας. Θα δούμε τον Ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο Βυζαντινών εικόνων και την πινακοθήκη. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουμε για το χωριό Βωλάξ, που είναι κτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο, αφού θαυμάσουμε στη διαδρομή μας το Εξώμβουργο (Αρχαία Ακρόπολη του νησιού και επιβλητικό κάστρο). Περνώντας από τα καθολικοχώρια Λουτρά, Κρόκος, Κώμη, Καλλονή, Αγ.Μαρίνα, Καρδιανή και βλέποντας την επίδραση των Ενετών καταλήγουμε στον Πύργο. Θα δούμε το σπίτι και μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και συνεχίζουμε για τον Πάνορμο, όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Στη διαδρομή μας θα θαυμάσουμε τις όμορφες παραλίες του Αγίου Φωκά, του Αγίου Σώστη, το Λαούτι και θα τελειώσουμε τη βόλτα μας με μια τελευταία στάση στην περιοχή Κιόνια για καφέ.

3η - 5η ημέρα: Προτεινόμενες εξορμήσεις σε κοντινά νησιά

 
Η σημερινή ημέρα είναι στη διάθεσή σας για να την αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Ο συνοδός μας, είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού και θα σας δώσει κάθε απαραίτητη πληροφορία και καθοδήγηση. Εναλλακτικές προτάσεις είναι να κάνετε κάποια επίσκεψη σε ένα από τα κοντινά νησιά, όπως η Δήλος, η Πάρος, η Μύκονος, η Άνδρος και η Νάξος.

Τελευταία  ημέρα: Τήνος - Ραφήνα - Επιστροφή

 
Πρωινό και επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας. Ελεύθερος χρόνος και απόπλους για Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην πόλη μας.

5 ημέρες

6 ημέρες

ΤΗΝΟΣ - 1 Αναχωρήσεις
Αναχώρηση
Πακέτο

25 Σεπ 2019
ΤΗΝΟΣ 6ΗΜΕΡΕΣ FLORA ROOMS ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΙΝΟ
229,00 €
160,00 €
286,00 €
ΤΗΝΟΣ 6ΗΜΕΡΕΣ STUDIO HERMES ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
265,00 €
186,00 €
331,00 €

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Περιλαμβάνονται:

  • Μετακινήσεις με υπερυψωμένα λεωφορεία
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογή σας
  • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
  • Έμπειρος αρχηγός -  συνοδός του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.