Τήνος 4 ημέρες - 2 διαν/σεις

Οδική εκδρομή στην Τήνο διάρκειας 4 ημερών

Οδική εκδρομή στην Τήνο 4 ημέρες - 2 διαν/σεις

Αναχωρήσεις κάθε Παρασκευή 21:30

1η ημέρα: Ραφήνα - Τήνος

 
Συγκέντρωση στα γραφεία μας στις 21:30 και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για Ραφήνα από όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Τήνο νωρίς το πρωί.

2η ημέρα: Ραφήνα - Τήνος - Ίδρυμα Ευαγγελίστριας

 
Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με το νησί και θα επισκεφθούμε το ναό της Μεγαλόχαρης. Το μεσημέρι ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για το απόγευμα σας έχουμε ετοιμάσει ένα “μάθημα μαγειρικής” για να μάθετε μια παραδοσιακή τοπική συνταγή και φυσικά στο τέλος να τη δοκιμάσετε.

3η ημέρα: Τήνος - Πινακοθήκη - Γύρος νησιού - Κιόνια

 
Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουμε για το χωριό Βωλάξ, που είναι κτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο, αφού θαυμάσουμε στη διαδρομή μας το Εξώμβουργο (Αρχαία Ακρόπολη του νησιού και επιβλητικό κάστρο). Περνώντας από τα καθολικοχώρια Λουτρά, Κρόκος, Κώμη, Καλλονή, Αγ.Μαρίνα, Καρδιανή και βλέποντας την επίδραση των Ενετών καταλήγουμε στον Πύργο. Θα δούμε το σπίτι και μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και συνεχίζουμε για τον Πάνορμο, όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Στη διαδρομή μας θα θαυμάσουμε τις όμορφες παραλίες του Αγίου Φωκά, του Αγίου Σώστη, το Λαούτι και θα τελειώσουμε τη βόλτα μας με μια τελευταία στάση στην περιοχή Κιόνια για καφέ.

4η ημέρα: Τήνος - Ραφήνα - Επιστροφή

 
Πρωινό και επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας. Θα δούμε τον Ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο Βυζαντινών εικόνων και την πινακοθήκη. Ελεύθερος χρόνος και απόπλους για Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην πόλη μας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας για να μιλήσετε  με εκπρόσωπο μας στα τηλέφωνα 2310 284300, 2310 284880, 2310 284113.

Περιλαμβάνονται:

  • Μετακινήσεις με υπερυψωμένα λεωφορεία
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογή σας
  • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
  • Έμπειρος αρχηγός -  συνοδός του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.