Διακοπές στην Πάρο - Καλοκαίρι 2019

Πάρος με απευθείας πτήσεις Astra Airlines

Πάρος Fly & Drive, Καλοκαίρι 2019

 

Γνωρίστε την Πάρο, το < διαμάντι > των Κυκλάδων που με την ολοκλήρωση του νέου αεροδρομίου έχει έρθει κοντά μας σε μία ώρα και λίγα λεπτά πτήσης. Το γραφείο μας σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία ASTRA AILRINES σας  έχει εξασφαλίσει αεροπορικά  εισιτήρια χωρίς παγίδες στην τιμή…. και κατόπιν  εξασφαλίσαμε και  δωμάτια σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  στις πιο περιζήτητες περιοχές του νησιού και για όλα τα “πορτοφόλια” .  Η ενοικίαση Ι.Χ. είναι μάλλον  απαραίτητη  και έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε οχήματα προς ενοικίαση..

Στα πακέτα Fly&Drive σας προσφέρουμε αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας, ανάλογη διατροφή, ταξιδιωτική ασφάλιση και εφόσον επιθυμείτε ενοικίαση αυτοκινήτου ή άλλες επιπλέον παροχές.

 

Αξίζει σίγουρα να επισκεφθείτε τα πολλά γραφικά χωριά, όπως τις Λεύκες, τα Μάρμαρα, τη Μάρπησσα, το Πίσω Λιβάδι, το Δρυό, την Αλυκή, αλλά και τη Νάουσα με το γραφικό λιμανάκι της. Στην Παροικιά θα σας υποδεχτεί ο μεγάλος κυκλαδικός ανεμόμυλος, τα υπέροχα παραδοσιακά κάτασπρα σπίτια και ο μεγάλος πεζόδρομος κατά μήκος της παραλιακής οδού της πόλης. Όλο το νησί προσφέρει ακόμη μοναδικές παραλίες με κόσμο που απολαμβάνει τα δροσερά, καταγάλανα νερά και τις απαλές μεταξένιες αμμουδιές τους.  Το βράδυ στη Νάουσα η νύχτα γίνεται μέρα, καθώς όλος ο κόσμος βγαίνει έξω και απολαμβάνει τα γνήσιο ελληνικό φαγητό στα παραδοσιακά εστιατόρια δίπλα στο λιμανάκι ή στα στενά του οικισμού και στη συνέχεια διασκεδάζει στα μπαράκια και νυχτερινά μαγαζιά.


Αξίζει:
  • Να βουτήξετε στις παραλίες με τα καταγάλανα νερά, που οι περισσότερες έχουν χαρακτηριστεί με τη γαλάζια σημαία
  • Να επισκεφθείτε την Αντίπαρο, έναν πραγματικό παράδεισο,
  • Να γευματίσετε στα γραφικά ταβερνάκια στο λιμάνι της Νάουσσας,
  • Να ανάψετε ένα κερί στο ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, ένα από τα σημαντικότερα βυζαντινά μνημεία της Ελλάδας.
  • Να επισκεφθείτε τα πολυάριθμα beach bars και clubs του νησιού.

Περιλαμβάνονται:
1. Αεροπορικά εισιτήρια
2. Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
3. Αντίστοιχη διατροφή
4. Ταξιδιωτική ασφάλιση

Αντίπαρος 

Μην παραλέιψετε να επισκεφθείτε την Αντίπαρο...έναν πραγματικό παράδεισο! Για όσους επιθυμούν, προτείνουμε 5νθήμερα & 6ήμερα συνδυαστικά πακέτα με διαμονή στην Πάρο & στην Αντίπαρο

Μπορείτε σε λιγότερο από 10 λεπτά να μεταβείτε με τοπικα καραβάκια από την Πούντα της Παρου στην Αντίπαρο, να περπατήσετε στη Χώρα, στα πλακόστρωτα στενά, στο γραφικό λιμανάκι, να κολυμπησετε στα γαλαζια νερά και να γευτείτε τις τοπικές γεύσεις.

 

Οι τιμές είναι ανά άτομο για το σύνολο των ημερών και περιλαμβάνουν :

  • αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις
  • Χειραποσκευή & αποσκευή κατά τη διάρκεια της πτήσης
  • διαμονή στο ξενοδοχείο / ενοικιαζόμενο δωμάτιο που επιλέξετε για το σύνολο των ημερών 
  • διατροφή όπως αναγράφεται 
  • ταξιδιωτική ασφάλιση 

* Επεξήγηση : όταν οι ημέρες είναι 5, οι διανυκτερεύσεις είναι 4.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.