Διακοπές στο νησί των ανέμων

Μύκονος 4 έως 7 ημέρες με απευθείας πτήσεις της Astra Airlines

Μύκονος αεροπορικώς - Fly & Drive, Καλοκαίρι 2019

Σας προτείνουμε επιλεγμένα καταλύματα, στα κατάλληλα σημεία και τις σωστές τιμές. Έχουμε επενδύσει στην προαγορά δωματίων καθώς στο συγκεκριμένο νησί λόγω των λίγων ξενοδοχειακών μονάδων που διαθέτει είναι δύσκολη η εύρεση δωματίων. Κάντε έγκαιρα την κράτηση σας.

Σας προσφέρουμε αεροπορικά πακέτα με δυνατότητα ενοικίασης Ι.Χ. (εξασφαλισμένη διαθεσιμότητα). Όπως όλοι γνωρίζουμε στο συγκεκριμένο νησί υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην εύρεση καταλυμάτων την υψηλή περίοδο πόσο μάλλον σε χαμηλές τιμές. Για αυτό το λόγο έχουμε προαγορασμένα δωμάτια σε επιλεγμένα ξενοδοχεία τα οποία κρίνουμε ότι έχουν το απαραίτητο value for money έτσι ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας.


“το νησί των ανέμων”

Είναι το νησί της διασκέδασης, της κοσμοπολίτικης ζωής αλλά και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Κυκλάδων, καθώς συγκεντρώνει τους περισσότερους τουρίστες από κάθε άλλο νησί του Αιγαίου και ίσως της χώρας μας. Η ξεχωριστή αρχιτεκτονική των σπιτιών σε συνδυασμό με την πανέμορφη τοποθεσία του νησιού γοητεύει τους επισκέπτες της. Παρόλη την μεγάλη τουριστική ανάπτυξη του νησιού, η Μύκονος έχει καταφέρει να διατηρήσει παραδοσιακά στοιχεία της Κυκλαδίτικης φυσιογνωμίας. Η διαμόρφωση των σπιτιών και τα λιθόστρωτα σοκάκια χαρίζουν νησιώτικο άρωμα. Οι κυκλαδίτικοι ανεμόμυλοι, οι κόκκινοι τρούλοι και τα αμέτρητα καμπαναριά των εκκλησιών συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα, που τη συμπληρώνει το λιμάνι του νησιού. Αποτελεί κορυφαία επιλογή για τις διακοπές σας.

Για να δείτε τη Μύκονο  σας προσφέρουμε 

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις και εξασφαλισμένες θέσεις
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία κοντά στη χώρα σε προνομιακές τιμές 
  • Εφόσον επιθυμείτε ενοικίαση αυτοκινήτου με παραλαβή-παράδοση στο αεροδρόμιο της Μυκόνου 
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση 

 

 


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας για να μιλήσετε  με εκπρόσωπο μας στα τηλέφωνα 2310 284300, 2310 284880, 2310 284113.

“το νησί των ανέμων”

Είναι το νησί της διασκέδασης, της κοσμοπολίτικης ζωής αλλά και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Κυκλάδων, καθώς συγκεντρώνει τους περισσότερους τουρίστες από κάθε άλλο νησί του Αιγαίου και ίσως της χώρας μας. Η ξεχωριστή αρχιτεκτονική των σπιτιών σε συνδυασμό με την πανέμορφη τοποθεσία του νησιού γοητεύει τους επισκέπτες της. Παρόλη την μεγάλη τουριστική ανάπτυξη του νησιού, η Μύκονος έχει καταφέρει να διατηρήσει παραδοσιακά στοιχεία της Κυκλαδίτικης φυσιογνωμίας. Η διαμόρφωση των σπιτιών και τα λιθόστρωτα σοκάκια χαρίζουν νησιώτικο άρωμα. Οι κυκλαδίτικοι ανεμόμυλοι, οι κόκκινοι τρούλοι και τα αμέτρητα καμπαναριά των εκκλησιών συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα, που τη συμπληρώνει το λιμάνι του νησιού. 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.