Ειδυλλιακό Αιγαίο - Από Θεσσαλονίκη

Αποκλειστικές μεταφορές με λεωφορείο από πόλεις τις περιφέρειας

Κρουαζιέρα Ειδυλλιακό Αιγαίο

 

Για τέταρτη συνεχή χρονια ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρεί από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για μια υπέροχη κρουαζιέρα σε ελληνικά νησιά και στην Τουρκια!
Μάλιστα φετος θα ειναι το πολυτελές CELESTYAL CRYSTAL με ακόμα περισσότερες διαθέσιμες καμπίνες το οποίο σας υποδέχεται σε μια εξαιρετική 8ήμερη κρουαζιέρα με την ονομασία “ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟ ΑΙΓΑΙΟ” και τους εξής προορισμούς:

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ | ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ | ΡΟΔΟΣ | ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | ΜΥΚΟΝΟΣ | ΜΗΛΟΣ | ΑΘΗΝΑ

Επιλέγω φέτος κρουαζιέρα γιατί

  • Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία
  • Θα δω κάποια από τα σημαντικότερα νησιά του Αιγαίου και το Κουσαντασι (Εφεσος)
  • Θα ζήσω σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με καθημερινές εκδηλώσεις
  • Δεν ασχολούμαι με τη διατροφή μου ιδιαίτερα…είναι all inclusive!
  • Θα πέσω για ύπνο στη Σαντορινη και θα ξυπνήσω στη Μυκονο και μετά στη Μήλο κλπ!!
  • Tα ωράρια είναι ιδανικά για να έχω αρκετό χρόνο σε καθένα από τους υπέροχους προορισμούς
  • Η τιμή είναι χαμηλή. Υπολογίστε μεταφορές, διαμονή, διατροφή και υπόλοιπα έξοδα σε αυτά τα πανάκριβα νησιά και θα το καταλάβετε πολύ καλά!
  • Θεωρείται από τους ασφαλέστερους τρόπους διακοπών γιατί είναι ένας ελεγχόμενος χώρος όπου τηρείται κάθε έλεγχος για τον Covid.

Κάνω την κράτηση μου με το Αthos γιατί

  • Είμαστε επίσημος αντιπρόσωπος πωλήσεων της Celestyal Cruises
  • Έχουμε άμεση δυνατότητα εύρεσης διαθεσιμότητας και κράτησης
  • Μπορούμε να σας δώσουμε κάθε απαραίτητη πληροφορία – λεπτομέρεια που θα χρειαστείτε γιατί έχουμε μεγάλη εμπειρία στις κρουαζιέρες
  • Δεν θα χρειαστεί να καταναλώσετε χρόνο σε διαδικαστικά θέματα ή “γραφειοκρατία” που ιδίως φέτος είναι αρκετή..τα κάνουμε εμείς όλα για εσάς!
  • Προσφέρουμε σε αποκλειστικότητα μεταφορές με λεωφορείο από πόλεις της περιφέρειας για τη Θεσσαλονίκη στα ακριβή ωράρια της κρουαζιέρας με αποβίβαση και επιβίβαση στο λιμάνι!
  • Προσφέρουμε δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης της κράτησης
  • Γνωρίζετε τον αριθμό της καμπίνας σας με την επιβεβαιωση της κρατησης
  • Έχετε συνεχώς κάποιον να είναι δίπλα σας για κάθε ανάγκη κατα τη διάρκεια των διακοπών σας

 

Δείτε παρακάτω λεπτομέρειες και κάντε την κράτησή σας


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΩΡΑΡΙΑ

ΗΜΕΡΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΘΗΝΑ   17.00
ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 10:00 19.00
ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ (ΕΦΕΣΟΣ) 13.00 19.00
ΤΡΙΤΗ Κρήτη (Ηράκλειο) 08.00 19.00
ΤΕΤΑΡΤΗ Σαντορίνη* 07:00  
ΠΕΜΠΤΗ Σαντορίνη*   00:30
ΠΕΜΠΤΗ ΜΥΚΟΝΟΣ* 08.00  
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΥΚΟΝΟΣ*   02:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΗΛΟΣ* 09.00 19:00
ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΘΗΝΑ 07.00  

Στη Σαντορίνη η αποβίβαση γίνεται με ακάτους (καιρού επιτρέποντος)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ 

Ειδυλλιακό Αιγαίο

Flash

569€
3ος & 4ος ενήλικας 789€/589€
3ο & 4ο παιδί μεταξύ 02-11 ετών 549€
Παιδί κάτω των 2 ετών  289€
Επιβάρυνση για μονόκλινη καμπίνα κατηγορίας IA-XD 30%
Επιβάρυνση για μονόκλινη σουίτα  100%
Λιμενικά τέλη 289€ (περιλαμβάνονται)

 

April
15
22
 

 



IA
Οι καμπίνες IA βρίσκονται στο 3ο Deck, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.


IB
Οι καμπίνες IB βρίσκονται στα 4ο και 5ο Decks, είναι περίπου 12 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.


IC
Οι καμπίνες IC βρίσκονται στα 6ο και 7ο Decks, είναι περίπου 12 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.

XA
Οι καμπίνες ΧΑ βρίσκονται στο 2ο Deck, είναι περίπου 12 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και φινιστρίνι.

 



XBO
Οι καμπίνες ΧΒΟ βρίσκονται στο 6ο Deck, είναι περίπου 13 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο (περιορισμένη θέα).


XB
Οι καμπίνες ΧΒ βρίσκονται στα 3ο, 5ο και 6ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.


XC
Οι καμπίνες ΧC βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 14 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.

XD
Οι καμπίνες XD βρίσκονται στα 6ο και 7ο Decks, είναι περίπου 15 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα με 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.

 

 



SBJ
Οι Σουίτες SBJ βρίσκονται στο 6ο και 7ο Decks, είναι περίπου 15 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.


S
Οι Σουίτες S βρίσκονται στο 6ο Deck, είναι περίπου 25 - 34 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και 2 παράθυρα.


SB
Οι Σουίτες SB βρίσκονται στο 7ο Deck, είναι περίπου 36 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.

SG
Οι Σουίτες SG (Αυτοκρατορική Σουίτα) βρίσκονται στο 6ο Deck, είναι περίπου 43 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα και ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μεγάλο μπαλκόνι με ιδιωτικό υδρομασάζ.

 

ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Η ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΣΑΣ!

Απαραίτητη προϋπόθεση για όλους τους επισκέπτες άνω των 12 ετών είναι να είναι εμβολιασμένοι, ενώ για τους επισκέπτες κάτω των 12 ετών είναι απαραίτητη η προσκόμιση αρνητικού rapid τεστ, το οποίο θα έχει διεξαχθεί 48 ώρες πριν από την επιβίβασή τους.

Σε πλήρη εφαρμογή θα είναι και όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 Δείτε αναλυτικά εδώ τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID-19.

https://celestyal.com/el/protokolla-elladas-krouazieras/

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Των φρονίμων τα παιδιά..κάνουν ασφάλιση!
Δείτε αναλυτικά εδώ

ΚΡΑΤΗΣΗ
Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).

 

Δείτε το κρουαζιερόπλοιο σας, το CELESTYAL CRYSTAL

 

Photo gallery