Ταξίδι στη βουδαπέστη

5ημερη αεροπορική εκδρομή στη Βουδαπέστη

18/12, 22/12 & 29/12

Ελάτε μαζί μας στη Βουδαπέστη γιατί..

 • σας προσφέρουμε μόνο απευθείας πτήσεις
 • επιλέγετε τη διαμονή σας ανάμεσα σε 5 διαφορετικά ξενοδοχεία 4* με ειδικές τιμές γκρουπ
 • το πρόγραμμα είναι ανανεωμένο, περιέχει τις σημαντικότερες επισκέψεις αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο
 • δώρο εκδρομή στα γραφικά παραδουνάβια χωριά
 • μόνο μαζί μας..River Ride Bus Danube Cruise, επίσκεψη στο Vajdahunyad Castle και είσοδος στο Κοινοβούλιο με εξασφαλισμένο ραντεβού.
 • η συνοδός μας είναι μόνιμη κάτοικος Βουδαπέστης, ο καλύτερος τοπικός σας φίλος

Στην πρώτη σας επίσκεψη στη ρομαντική πόλη του Δούναβη, στην παραμυθένια πρωτεύουσα της Ουγγαρίας θα ανακαλύψετε τα ίχνη που άφησαν στην πόλη οι Μαγυάροι βασιλείς, οι Οθωμανοί κατακτητές, οι Αψβούργοι αυτοκράτορες αλλά και το κομμουνιστικό καθεστώς. Θα περπατήσετε τις 8 γέφυρες που ενώνουν τις άλλοτε χωρισμένες από τον Δούναβη Βούδα και Πέστη και θα “αποβάλλετε” κάθε τι περιττό χαλαρώνοντας σε ένα από τα εκατοντάδες spa που έκαναν γνωστή την πόλη. Στη Βουδαπέστη επίσης θα βιώσετε την γοητευτική αντιπαράθεση του παλιού με το καινούριο.
Στο πρόγραμμα των 5 ημερών έχουμε φροντίσει να δείτε τα καλύτερα σημεία εντός και εκτός πόλης και παράλληλα να έχετε ελεύθερο χρόνο για επισκέψεις που ενδιαφέρουν εσάς. Η τοπική μας συνοδός είναι μόνιμη κάτοικος Βουδαπέστης και θα σας δώσει κάθε απαραίτητη πληροφορία.
Η Βουδαπέστη αποτελεί αγαπημένη μας “συνήθεια”, καθώς κάθε χρόνο μας εμπιστεύεται μεγάλος αριθμός ταξιδιωτών για το ταξίδι στην Ουγγρική πρωτεύουσα.

Εκδρομή στη Βουδαπέστη, Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια 2019 - 2020

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

 
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για Βουδαπέστη. Φτάνουμε στην φημισμένη πρωτεύουσα και χωρίς να χάσουμε χρόνο αρχίζουμε αμέσως την γνωριμία με την πόλη. Θα δούμε την πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετιρίδας, το Ζωολογικό κήπο, τα λουτρά Σετσενι, μόνιμο τσίρκο της πόλης, τη λεωφόρο Αντράσυ με τα καλοδιατηρημένα κτίρια, την Οπερα, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, την ακαδημία τον επιστημών και θα αφήσουμε το πνευματικό κέντρο της μεγαλοαστικής τάξης της Πέστης, περνώντας στην βασιλική Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων, όπου βρίσκεται ο λόφος των Ψαράδων. Στο κέντρο του λόφου με το Βασιλικό ανάκτορο των Αψβούργων, πόλη-κάστρο από τον 17ο αιώνα, βρίσκεται η πλατεία της Αγίας Τριάδας. Εκεί δεσπόζει ο ναός της Θεοτόκου, γνωστός ως ναός του Ματθία, που ιδρύθηκε το 1250. Θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε ένα ζεστό κρασί ή έναν καφέ με υπέροχη θέα στην Πέστη. Ακολουθεί επίσκεψη στον περίφημο λόφο Γκέλερτ, με το φρούριο του αυστριακού στρατού - σήμερα πολεμικό μουσείο. Η πρώτη μας βόλτα θα καταλήξει στην κεντρική αγορά της οδού Βάτσι Ούτσα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - RIVER RIDE BUS - ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ - ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ - DANUBE NIGHT CRUISE

 
Παίρνουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την σημερινή μας ξενάγηση λίγο διαφορετικά, με το River Ride Bus, ένα αμφίβιο λεωφορείο με το οποίο θα γνωρίσουμε μέρος της πόλης και χωρίς να σηκωθούμε από την θέση μας θα δούμε τα αξιοθέατα μέσα από τον Δούναβη. Στο τέλος αυτής της “ασυνήθιστης” βόλτας σας έχουμε εξασφαλίσει ραντεβού στο Κοινοβούλιο. Είναι ένα επιβλητικό κτίριο στις όχθες του Δούναβη. Αξίζει να το θαυμάσει κανείς τόσο την ημέρα, για να δει την μεγαλοπρέπειά του και την υπέροχη αρχιτεκτονική, όσο και το βράδυ, για τον υπέροχο φωτισμό του. Ιδιαίτερα μαγευτικός είναι ο αντικατοπτρισμός του στο ποτάμι. Οι καλύτερες φωτογραφίες βγαίνουν από την Βούδα, όμως είναι ωραίο να πάει κανείς και από την μπροστινή πλευρά και να το θαυμάσει από κοντά. Επειδή οι τρεις επιβλητικές αίθουσες είναι επισκέψιμες, έχουμε εξασφαλίσει ραντεβού και για εσωτερική ξενάγηση. Από εκεί μπορείτε να επισκεφτείτε και την σκεπαστή αγορά, γεμάτη με παραδοσιακά προϊόντα. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε σε μια προαιρετική κρουαζιέρα στον Δούναβη.

3η ημέρα: ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ - ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ - ΒΙΖΕΝΓΚΡΑΝΤ ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ

 
Υπάρχουν πολύ ωραία μέρη και έξω από την Βουδαπέστη. Η πιο φημισμένη εξόρμηση είναι η σημερινή μας εκδρομή στα περίφημα παραδουνάβια χωριά της Ουγγαρίας. Στην όμορφη διαδρομή κατά μήκος του Δούναβη θα σταματήσουμε πρώτα στο γραφικό χωριό Αγ. Ανδρέας, τόπος πολλών φημισμένων καλλιτεχνών. Συνεχίζουμε για το Βίζεγκραντ, γενέτειρα του Καρλομάγνου. Ακολουθεί η πρώτη πρωτεύουσα των Ούγγρων, το Έστεργκομ με τον τεράστιο καθεδρικό ναό όπου βρίσκεται ο θρησκευτικός θησαυρός των Ούγγρων. Το μεσημέρι επιστρέφουμε στην Βουδαπέστη. Η βραδινή μας πρόταση είναι δείπνο στην παραδοσιακή Ουγγρική ταβέρνα BORKATAKOMBA. Πρώτα θα επισκεφθούμε τις εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης του κρασιού σε ένα από τα μεγαλύτερα “βαρέλια” της γης και στη συνέχεια θα δειπνήσουμε με συνοδεία τσιγγάνικης μουσικής και τοπικό παραδοσιακό show.

4η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ - ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ

 
Η σημερινή ημέρα είναι στη διάθεσή σας για να την αξιοποιήσετε με τον τρόπο που επιθυμείτε. Η “τοπική μας φίλη” είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει..Εναλλακτικά μπορείτε να μας ακολουθήσετε σε μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Αυστρίας την ρομαντική Βιέννη σε μια πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία αξιοθέατα. Θα γνωρίσουμε το ρινγκ με την Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, τα Ανάκτορα Χόφμπουργκ, τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου. Στη συνέχεια επίσκεψη στο φημισμένο Ανάκτορο Σενμπρούν. Eπιστροφή αργά το απόγευμα στην Βουδαπέστη.

5η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΚΑΣΤΡΟ ΒΑΙΝΤΑΧΟΥΝΙΑΝΤ (Vajdahunyad Castle) - ICE RINK CITY PARK - ΠΑΤΙΝΑΖ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 
Επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν..σήμερα είναι η τελευταία μας ημέρα! Πρώτα όμως θα πάμε σε ένα ακόμα μοναδικό μέρος, το περίφημο Vajdahunyad Castle, ένα από τα 10 πιο εντυπωσιακά κάστρα της Ευρώπης! Χτισμένο το 1896, αποτελεί μια ανάδειξη της αρχιτεκτονικής εξέλιξης της χώρας μέσα στους αιώνες. Φιλοξενεί διάφορα φεστιβάλ, συναυλίες και εκθέσεις και περιλαμβάνεται στο Top 10 χειμερινών προορισμών Ευρώπης σύμφωνα με το Lonely Planet. Ιδιαίτερα ρομαντικό βρίσκεται στο πάρκο της πόλης, στη λίμνη που το καλοκαίρι γίνονται βαρκάδες και το χειμώνα μετατρέπεται σε μια πελώρια πίστα πατινάζ από τα μέσα Νοεμβρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου με χιλιάδες επισκέπτες να απολαμβάνουν ένα μοναδικό τοπίο. Δείξτε τις μοναδικές σας ικανότητες στο πατινάζ στον πάγο αλλά μην αργήσετε πολύ γιατί πρέπει να πάμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

Photo galleryΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - 3 Αναχωρήσεις
Αναχώρηση
Πακέτο

22 Δεκ 2019
SPECIAL ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5ΗΜΕΡΕΣ IBIS STYLES CASTLE HILL 3*
295,00 €
295,00 €
390,00 €
SPECIAL ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5ΗΜΕΡΕΣ COURTYARD BY MARRIOT 4*
345,00 €
245,00 €
475,00 €
SPECIAL ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5ΗΜΕΡΕΣ MERCURE KORONA 4*
360,00 €
185,00 €
490,00 €
SPECIAL ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5ΗΜΕΡΕΣ HUNGARIA CITY CENTER 4*
375,00 €
185,00 €
535,00 €
SPECIAL ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5ΗΜΕΡΕΣ MARRIOT BUDAPEST 5*
475,00 €
185,00 €
715,00 €

29 Δεκ 2019
SPECIAL ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5ΗΜΕΡΕΣ NOVOTEL CITY 4*
375,00 €
185,00 €
590,00 €
SPECIAL ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5ΗΜΕΡΕΣ COURTYARD BY MARRIOT 4*
435,00 €
245,00 €
710,00 €
SPECIAL ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5ΗΜΕΡΕΣ MERCURE KORONA 4*
485,00 €
185,00 €
820,00 €
SPECIAL ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5ΗΜΕΡΕΣ MARRIOT BUDAPEST 5*
510,00 €
185,00 €
850,00 €

18 Δεκ 2019
SPECIAL ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5 HMERES MERCURE BUDA 4*
175,00 €
95,00 €
260,00 €
SOLD OUT
SPECIAL ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ NOVOTEL CENTRUM 4*
189,00 €
95,00 €
285,00 €
SPECIAL ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5ΗΜΕΡΕΣ HUNGARIA CITY CENTER 4*
199,00 €
95,00 €
295,00 €
SPECIAL ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ MERCURE KORONA 4*
235,00 €
95,00 €
315,00 €
SPECIAL ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5 ΗΜΕΡΕΣ MARRIOTT BUDAPEST 5*
285,00 €
95,00 €
395,00 €
Σύνολο φόρων: 145,00 €

 • Μπρατισλάβα
 • Βουδαπέστη
 • Βίζενγραντ
 • River ride bus
 • Danube night cruise
 • Παραδουνάβιες περιοχές
 • Έστεργκομ
 • Κάστρο Βαϊνταχουνιαντ
 • House of Terror
 • Άγιος Ανδρέας
 • σκεπαστή αγορά
 • Τσιγγάνικα Βιολιά
 • Ice ring city park
 • Βιέννη
 • Ανάκτορο Σένμπρουν

Περιλαμβάνονται:

 1. Αεροπορικά εισιτήρια
 2. Διαμονή στο  ξενοδοχείο της επιλογή σας
 3. Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
 4. Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 5. Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
 6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι μουσείων, δημοτικός φόρος πόλεως και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Την παραμονή των Χριστουγέννων έχουμε ετοιμάσει για εσάς παραδοσιακό ρεβεγιόν στο γραφικό εστιατόριο ΒΟRKATAKOMBA. Δοκιμάστε τοπικές ή διεθνείς γεύσεις, απολαμβάνοντας μουσική με ζωντανή ορχήστρα, Τσιγγάνικα βιολιά και Hugarian folklore Show.
Ενήλικας 60 ευρώ, παιδί έως 12ετών 35 ευρώ.
Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής έως Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε το πρόγραμμα & τον τιμοκατάλογο.