Αγίου Πνεύματος στην Πάρο

Γνωρίστε την Πάρο με απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη

Αγίου Πνεύματος στην Πάρο


ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αποτελεί το διαμάντι των Κυκλάδων, ένα νησί ιδανικό για κάθε είδους διακοπών. Ιδανική λοιπόν για όσους αγαπούν τη νυχτερινή και πολύβουη ζωή, γοητευτική για εκείνους που αρέσκονται σε «κρυφές γωνιές» και όμορφες παραλίες, ενδιαφέρουσα για όσους ψάχνουν μέρη με ιστορία και παράδοση, η Πάρος γίνεται ο αγαπημένος προορισμός όλων, καθώς μπορεί και συνδυάζει τα πάντα. Σε κάθε της σοκάκι, σε κάθε της πλευρά, μπορείτε να ανακαλύψετε εστιατόρια και café με ταυτότητα, μαγαζιά για shopping που θα λατρέψετε, αξιοθέατα που θα σας εντυπωσιάσουν. Περπατήστε στα παραδοσιακά χωριά της με τα κάτασπρα σπιτάκια , τα πλακόστρωτα σοκάκια προσεκτικά ασβεστωμένα, τις καμάρες - χαρακτηριστικά δείγματα της Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, κολυμπήστε καιρού επιτρέποντος σε μοναχικές αλλά και οργανωμένες ακρογιαλιές, γευτείτε παραδοσιακό φαγητό στις οικογενειακές ταβέρνες και φυσικά επισκεφθείτε την πανέμορφη Αντίπαρο, που θα σας εκπλήξει με τη γραφικότητά της.

Έχουμε εξασφαλισμένα δωμάτια σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, τα οποία αποτελούν την καλύτερη επιλογή σε ποιότητα και εξυπηρέτηση, εγγυημένες θέσεις με τις απευθείας πτήσεις της AEGEAN AIRLINES πάντοτε σε χαμηλές και προσιτές τιμές και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα

 


Η πρόταση μας περιλαμβάνει :

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της AEGEAN – OLYMPIC AIRWAYS
  • Μια χειραποσκευή έως 10 κιλά
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση
  • Διαμονή για τρείς διαν/σεις στο αντίστοιχο κατάλυμα
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Οι φόροι αεροδρομίων 40 € ανά άτομο
  • Δημοτικός φόρος διαμονής
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπλέον αποσκευή ( έως 23 κιλά ), υπάρχει η δυνατότητα με επιβάρυνση 45ε
Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας για να μιλήσετε  με εκπρόσωπο μας στα τηλέφωνα 2310 284300, 2310 284880, 2310 284113.