Βαρκελώνη - City Break
Early Booking

Βαρκελώνη | City Break

5 ημέρες

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - City Break | 5 ημέρες

Το στολίδι της Καταλονίας


Μοναδική αρχιτεκτονική, ιστορικά μνημεία, καλλιτεχνική κληρονομιά, ποδόσφαιρο, ζωντανές γειτονιές, nightlife και συναρπαστική γαστρονομία. Αλλάζοντας τελείως πρόσωπο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η πόλη είναι ταυτόχρονα παραδοσιακή και σύγχρονη, νεανική και κλασική. Κινείται και αναπνέει μέσα σε μεσαιωνικά παλάτια, καθεδρικούς ναούς, καλντερίμια αλλά και σε μεγάλους πολυσύχναστους δρόμους με  καταπληκτικά κτίρια, δείγματα του μοντερνισμού του τέλους του 19ου αιώνα. Το καλό φαγητό, οι βόλτες για tapas και η κοσμοπολίτικη ζωή,  αποτελούν σημαντικό κομμάτι αυτής της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

 

Γνωρίστε τη Βαρκελώνη μαζί μας γιατί προσφέρουμε..

  • Νέο ανανεωμένο πρόγραμμα 
  • Απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines 
  • Προπληρωμένες θέσεις με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και δώρο τη βαλίτσα!
  • Δυνατότητα διαμονής σε ξενοδοχεία 3* & 4* αποκλειστικά στο κέντρο της πόλης
  • Έμπειρο τοπικό συνοδό
  • Επιπλέον επίσκεψη στο Πάρκο Γκουέλ, στο Ισπανικό χωριό, στο Porto Olympico και στη διάσημη Barceloneta

 

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΟΛΤΑ - EL BORN

 

Συνάντηση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” στις 13.30 και πτήση με την Aegean για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, τη Βαρκελώνη. Φτάνοντας θα γνωρίσουμε τον τοπικό μας φίλο και στο δρόμο για το ξενοδοχείο θα πάρουμε τις πρώτες πληροφορίες για την πόλη. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην καρδιά της πόλης άρα καθημερινά στον ελεύθερο χρόνο μας θα μπορούμε να την εξερευνήσουμε και να περάσουμε ή να δούμε μέρη όπως η διάσημη Ramblas ή το Mercado de la Boqueria, όπως επίσης και το Καθεδρικό Ναό της Βαρκελώνης. Μπορούμε ακόμη το βραδάκι να πάμε και στην διπλανή συνοικία Born όπου μέσα στα στενά της βρίσκονται καταπληκτικά μικρά εστιατόρια

2η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ

 

Η σημερινή σας ξενάγηση περιλαμβάνει την επιβλητική εκκλησία-σύμβολο της Βαρκελώνης και το σημαντικότερο έργο του Antonio Gaudi, τη Sagrada Familia, την οποία θα δείτε περιμετρικά. Στη διαδρομή με το λεωφορείο θα διασχίσετε τη γνωστή λεωφόρο Passeig de Gracia, τα Ηλύσια Πεδία της Βαρκελώνης, με τα εντυπωσιακά «μοντερνιστικά» κτίρια και τα αριστοκρατικά καταστήματα. Εκεί θα θαυμάσετε τα δύο διασημότερα σπίτια του μεγάλου αρχιτέκτονα Antonio Gaudi, την Casa Batllo και την Casa Mila. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και σπίτια άλλων σημαντικών αρχιτεκτόνων της εποχής, όπως του Lluis Domenech I Montaner, του Puig I Cadafalch, του Enric Sagnier και πολλών άλλων. Ανηφορίζοντας τον λόφο Montjuik (λόφο των Εβραίων), θα δείτε επίσης τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις των αγώνων του 1992 με το Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί όπου προσωρινά διεξάγονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της Barcelona. Η ξενάγηση δεν θα παραλήψει φυσικά το Ολυμπιακό Χωριό, το Ολυμπιακό Λιμάνι και την Barceloneta, το παλιό ψαροχώρι, όπου στον ελεύθερο χρόνο σας θα μπορέσετε να γευτείτε τη γνωστή παέγια. Η επόμενη στάση μας είναι το Ισπανικό χωριό, που αποτελεί μικρογραφία της Ισπανίας και κατασκευάστηκε για την παγκόσμια έκθεση του 1929. Η ξενάγηση θα ολοκληρωθεί με μια βόλτα στη Γοτθική Συνοικία, περνώντας μέσα από την πασίγνωστη Ράμπλα, την Boqueria, τον Καθεδρικό Ναό και πολλά άλλα αξιοθέατα κρυμμένα στο κέντρο της παλιάς πόλης.Περπατώντας στην La Ramblas, θα δούμε την Plaza Real, μια κλασική αρχοντική πλατεία, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας.

3η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - GIRONA - FIGUERES

 

Η σημερινή προαιρετική ολοήμερη ξενάγησή μας θα ξεκινήσει από το Φιγκέρες (Figueres), την πόλη του Σαλβαδόρ Νταλί. Στην επίσκεψή μας στο μουσείο του, θα δούμε τη μεγαλύτερη συλλογή έργων του παγκοσμίως. Η συλλογή καλύπτει έργα από τα νεανικά του χρόνια έως τον θάνατό του, ενώ σε πολλά από τα έργα του εμφανίζεται η Γκαλά, η γυναίκα και ο έρωτας της ζωής του. Βγαίνοντας από το μουσείο μπορείτε να απολαύσετε, επίσης, την έκθεση κοσμημάτων, που αποτελείται από 37 μοναδικά κοσμήματα τα οποία σχεδίασε ο πολυτάλαντος ζωγράφος. Συνεχίζουμε για την Τζιρόνα (Girona), γραφική και χτισμένη στις όχθες του ποταμού Onar. Εκεί, θα θαυμάσουμε τα πανέμορφα ζωγραφιστά σπίτια, τον Καθεδρικό ναό της πόλης και θα περπατήσουμε στην πρώην εβραϊκή συνοικία, όπου ζούσαν οι Σεφαρδίτες - οι Εβραίοι της Ισπανίας. Επιστροφή αργά το απόγευμα στη Βαρκελώνη.

4η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)

 

Μετά το πρωινό έχετε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τις επισκέψεις που εσείς επιθυμείτε, άλλωστε είναι τόσα αυτά που μπορείς να κάνεις σε αυτή την πόλη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την περίφημη κεντρική αγορά La Boqueria, τη μεγαλύτερη και παλαιότερη αγορά της Ισπανίας. Εκεί μπορείτε να δοκιμάσετε τα διάσημα ισπανικά αλλαντικά, το περίφημο Jamon Pata Negra, εξωτικά φρούτα αλλά και φρέσκα ψάρια και tapas. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε και το μουσείο του μεγαλύτερου ζωγράφου του 20ου αιώνα, του Πάμπλο Πικάσο, να δείτε το πάρκο Ciutadella, που κατασκευάστηκε για την παγκόσμια έκθεση του 1888, δίπλα στο οποίο δεσπόζει η Αψίδα του Θριάμβου, ή να ανεβείτε με το τελεφερίκ στον λόφο Montjuik. . Για το απόγευμα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το περίφημο ενυδρείο της Βαρκελώνης που βρίσκεται στην περιοχή του λιμανιού και είναι το μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου και το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο.

5η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-PARQUE GUELL-ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

Τελευταία μας μέρα στην φημισμένη πόλη αλλά επειδή η πτήση της Aegean είναι το απόγευμα έχουμε χρόνο για μια τελευταία προαιρετική βόλτα στο περίφημο πάρκο Γκουέλ.Το πάρκο είναι έργο-παράδειγμα της αρμονίας φύσης και αρχιτεκτονικής, και έχει ανακηρυχθεί παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

Μην ξεχνάτε πως όποιος κλείνει γρήγορα κερδίζει! 

Οι τιμές του τιμοκαταλόγου είναι δυναμικές οπότε ενδέχεται να αυξηθούν.

 


Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε τον τιμοκατάλογο.

Τιμοκατάλογος : 

  • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.
  • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο : Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Τιμή παιδιού : Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο. 
  • Τιμή μονόκλινου : Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου.
  • Βρέφος έως 2 ετών : Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς..
  • Σύνολο φόρων : Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις 

 

Διατροφή :

  • Πρωινό : Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημιδιατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά 
  • Πλήρης διατροφή : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
  • All inclusive : Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα 

 

  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης.
  • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις - εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν.
  • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας. 
  • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη. 
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
  • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή. 
  • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση.

 

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας στο σύνδεσμο Όροι συμμετοχής σε ταξίδι

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Αναχώρηση
Ξενοδοχείο / Διατροφή

23 Μαϊ 2024
5 ημέρες HOTEL ALLEGRO 3* - Πρωινό
585,00 €
0,00 €
760,00 €
SOLD OUT
5 ημέρες GARBI MILLENNI 4* - Πρωινό
615,00 €
0,00 €
810,00 €
SOLD OUT

13 Ιουν 2024
5 ημέρες BEST AUTO HOGAR 3* - Πρωινό
540,00 €
0,00 €
730,00 €
SOLD OUT
5 ημέρες GARBI MILLENNI 4* - Πρωινό
565,00 €
0,00 €
760,00 €
SOLD OUT

26 Σεπ 2024
5 ημέρες BEST AUTO HOGAR 3* - Πρωινό
460,00 €
0,00 €
650,00 €
5 ημέρες GARBI MILLENNI 4* - Πρωινό
570,00 €
0,00 €
760,00 €
Σύνολο φόρων: 165,00 €

 

  Αξίζει:

  • να επισκεφθείτε το διάσημο μουσείο του Πικάσο

  • να δοκιμάσετε τα αυθεντικά tapas

  • να περπατήσετε στα διασημότερο δρόμο της πόλης, Las Rambla  

  • να απολαύσετε την εκπληκτική θέα από τους κήπους Upper Barrakka

  • να επισκεφθείτε το διάσημο γήπεδο Camp Nou και να θαυμάσετε από κοντά τα τρόπαια της Barcelona

  • να περιηγηθείτε στη γοτθική συνοικία